Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega reconeix que el nen és seu perquè s'assemblen i comparteixen ADN

José Fernando Ortega tenia molts dubtes

Fa un temps que José Fernando Ortega està allunyat dels mitjans, però no pot evitar ser una cara d'interès públic. La seva família està al punt de mira, ja que n'hi ha que han posat en dubte Ana María Aldón amb un tema força seriós. La dissenyadora assegura que se sent «humiliada», però que s'ha posat en mans de professionals per frenar el tema.

José Fernando Ortega va dubtar de la seva madrastra quan va entrar a la vida d'Ortega Cano, cosa que també va fer Gloria Camila. La colombiana va confessar que no es refiava d'Ana María perquè s'havia quedat embarassada massa aviat. El pas del temps, però, va demostrar que els sentiments d'Aldón eren sincers i els fills del torero van haver de fer un pas enrere.

Ana María Aldón i Ortega Cano
José Ortega Cano està al corrent dels problemes del matrimoni | CatalunyaDiari

José Fernando, igual que la resta d'espectadors de Ya es Verano, ha tingut l'oportunitat d'escoltar el fort discurs de la modista. Ha parlat fort i clar perquè els espectadors sàpiguen que el seu fill només té un pare: Ortega Cano. El torero mai no ho ha dubtat. Per això, a ella li molesta molt que no s'hagi pronunciat en un to més contundent.

«Jo vaig trobar a faltar que el meu marit sortís a dir que no m'ha demanat cap prova perquè és així, ell mai no m'ha demanat cap prova. Jo li vaig dir que es fes la prova perquè jo sé amb qui me'n vaig al llit i amb qui m'aixeco. No em cal veure la cara del meu fill fora del meu ventre per saber qui n'és el pare», ha comentat la col·laboradora dolguda.

José Fernando reconeix que el nen és el seu germà, és fill legítim del seu pare perquè porta el seu ADN i comparteixen una gran semblança física. L'andalusa ha recalcat que no calia que s'assemblessin per saber que el jove és del mestre. A més, mai no li ha estat infidel i actuarà contra tots aquells que insinuïn el contrari, no tolerarà més mentides.

José Fernando Ortega sap que la situació és desesperada

José Fernando ha estat intern en un centre especial des del 2017 perquè té diversos problemes, però està al corrent de tot el que passa. És conscient que la seva família no passa per un bon moment perquè el seu pare està en crisi amb Ana María. Per això, els rivals del mestre, com ara Kiko Jiménez, han aprofitat per fer-li mal, però ell no es rendirà.

Foto de José Fernando Ortega
Ja fa una temporada que José Fernando Ortega es manté allunyat de tot | Europa Press

El pare del colombià assegura que ningú no podrà amb ell, però la seva dona creu que ella no té tant de coratge. «Jo no soc tan forta, a mi em poden matar», ha declarat amb total sinceritat a Ya es Verano. Més endavant, ha promès que al seu moment es va prestar a fer-se una prova de paternitat, tot i que li semblava una cosa humiliant.

José té clar que el seu germà és seu i de ningú més, és fill d'Ortega Cano i té els mateixos drets que ell. La dissenyadora ha aclarit que els tres fills del torero són iguals, cap és millor que els altres, però el petit és el que porta el seu ADN. Està tan cansada, que posarà el tema en mans dels seus advocats i no permetrà que ningú insinuï el contrari.

José Fernando Ortega va ser el primer a descobrir la veritat

José Fernando i la seva germana van dubtar d'Ana María. De fet, Gloria Camila va reconèixer que en un primer moment no se'n refiava. Va explicar que s'havia quedat embarassada massa aviat, cosa que la va fer sospitar, perquè volia protegir el torero. Més endavant es va adonar que havia comès un error: l'andalusa sempre ha estat realment enamorada.

José sempre ha gaudit de l'ajuda de la seva madrastra, per això no seria just que ara li girés l'esquena. Ella està disposada a fer costat a la seva família, però necessita sentir-se més valorada, per això hi ha tantes crisis amb Ortega Cano. Comparteixen el mateix sostre, però no fan vida junts perquè estan passant per un moment delicat.