David Flores Carrasco mig somrient

David Flores confirma que Rociíto continua sense ganes d'arreglar-ho i no respon

David Flores Carrasco sap que la seva mare no està disposada a enterrar la destral de guerra

David Flores Carrasco cada cop té més clar que la seva mare no està disposada a arreglar els problemes amb la seva família més mediàtica, i encara menys després del que ha passat aquest cap de setmana.

Des que Rociíto va tornar a les nostres vides després d'un llarg període allunyada del focus mediàtic, no ha parat d'atacar amb duresa totes aquelles persones que l'han ofesa públicament. A través de la seva nova sèrie documental, En el nombre de Rocío, la mare de David Flores Carrasco ha anat revelant tots els secrets que alguns membres d'aquest conegut clan han estat amagant, amb l'única finalitat de fer justícia.

Després d'explicar què és el que veritablement va passar amb el testament de La más grande i de fer pública la relació que la Jurado mantenia amb Ortega Cano, Carrasco ha decidit continuar descobrint el pastís. Ara, i coincidint amb una data molt especial per als Jurado-Mohedano, David Flores Carrasco s'ha adonat que la seva mare no té cap intenció de signar la pau amb ningú.

David Flores Carrasco està molt emocionat

David Flores Carrasco no ha pogut evitar emocionar-se en l'últim homenatge a Rocío Jurado. Aquest diumenge, 18 de setembre, gran part de la família Jurado-Mohedano s'ha reunit per celebrar l'aniversari de La más grande. Enguany, la germana de Gloria i Amador Mohedano hauria fet 77 anys, si no fos pel complicat càncer de pàncrees que va acabar amb la seva vida l'any 2006. Precisament, aquesta data ha tornat a reunir el famós clan.

Primer pla de Rocío Jurado.
Rocío Jurado hauria complit enguany 77 anys. | GTRES

Tal com hem pogut veure, tant David Flores Carrasco com la resta de la seva família s'han traslladat fins a la localitat de Chipiona per retre homenatge a la seva ambaixadora més gran. No obstant això, una vegada més, la principal absent de l'esdeveniment ha estat Rocío Carrasco. Tot i haver estat convidada pel mateix ajuntament, ha decidit celebrar l'aniversari de la seva mare allunyada de totes aquelles persones que li han fet la vida impossible durant tots aquests anys.

Segons ha pogut saber el portal Egos de La Razón, Luis Mario Aparcero, alcalde de la ciutat, va anar a les 11 hores del matí al lloc on està ubicat el monument de Rocío Jurado per dipositar-hi un ram de flors. A més, l'Associación Cultural RJ La más grande, s'ha encarregat de preparar i organitzar aquest homenatge malgrat les limitacions amb què s'han trobat. Des de fa un temps, es va establir que qualsevol esdeveniment relacionat amb la chipionera havia de comptar amb l'aprovació prèvia de la mare de David Flores Carrasco.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco sap que la seva mare no afluixarà la corda. | Gtres - Telecinco

«Hem decidit fer un petit homenatge pel seu aniversari. Sortirem aviat des de la seva casa natal i allà li posarem un cor amb clavells vermells que penjarem a la paret on hi ha la seva rajola. Després, comptarem amb la banda musical dels nens de Chipiona, que tocaran diverses cançons de Rocío Jurado, i arribarem fins a la rotonda on hi ha l'avinguda de Rocío Jurado amb l'estàtua. Allí finalitza l'acte amb la lectura d'una poesia dedicada per a ella», ha pogut saber aquest diari a través d'un representant de l'associació..

En relació amb la comunicació entre ells i la neboda de Gloria i Amador han estat molt clars, ja que tot apunta que Rociíto no ha volgut participar en aquest emotiu esdeveniment. «Nosaltres hem demanat a Rocío els permisos per al tema de la banda i tot el que volíem fer, però no hem tingut cap resposta. L'ajuntament ens ha donat permisos perquè tanquem tots els carrers i tot això, així que bé».

▶️ Vídeo del dia