Cayetano Rivera

Cayetano Rivera reconeix que hi ha dolor perquè tot ha acabat de mala manera

Un membre de la família Rivera ha carregat durament contra Fran Rivera

Des de fa un temps, la relació entre Cayetano i Fran Rivera no és la millor de totes. I és que darrerament s'ha posat en dubte la mala sintonia que hi ha entre els dos germans.

Sobretot, després que el segon decidís organitzar, com és costum, l'esdeveniment la Goyesca i no tingués en compte el seu germà com havia fet en anys anteriors. No obstant això, els rumors sobre una suposada tensió entre ells dos van acabar desmentint-se quan tots dos van reaparèixer junts públicament.

A partir de llavors, es pensava que la situació familiar tornava a estar tranquil·la, però, res més lluny de la realitat. I és que, tot just quan Cayetano Rivera sembla haver-se reconciliat amb el seu germà gran, s'ha obert un nou front al clan Rivera.

Imatge dels germans Cayetano Rivera i Fran Rivera
Els germans haurien tingut unes diferències que els hauria portat a no tenir contacte | Europa Press

Canales Rivera treu a la llum la seva veritable relació amb el seu cosí, Fran Rivera

No hi ha dubte que en els últims mesos, una part de la família Rivera ha estat en boca dels mitjans per alguna polèmica que ha sorgit. En major mesura el germà de Cayetano Rivera, Fran Rivera, que ha protagonitzat més titulars per la seva tensa relació amb algunes persones.

En primer lloc, va ser el seu germà Kiko Rivera, qui va posar contra les cordes el torero i es va sincerar com mai sobre la seva enemistat amb ell. «La meva relació amb ell era nul·la, trenca el que ja està trencat. El meu germà m'importa un carall, no en vull saber res», deia en exclusiva per a Lecturas.

▶️ Vídeo del dia

Després d'aquesta entrevista del DJ, va arribar una altra forta teoria que apuntava que hi havia mal rotllo entre el marit d'Eva González amb el torero. Això sí, després d'un temps, tot va semblar indicar que els germans van aparcar les diferències.

Però ara, ha estat el torn de Canales Rivera, que es va asseure divendres, 16 de setembre, a Sálvame Deluxe per oferir tots els detalls de la seva enemistat amb el seu cosí. Sens dubte, la mala relació entre els dos toreros no és cap sorpresa. En força ocasions, el col·laborador i la mare d'aquest, Teresa Rivera, han fet de forma pública les picabaralles que tenen amb el fill gran de Carmina Ordóñez.

Tot i això, el cosí de Cayetano Rivera va voler deixar entreveure quin seria el veritable motiu del seu mal rotllo amb Fran Rivera. «Intueixo perquè hi havia un apoderat que jo tenia als anys 97 i 98. Un empresari important, que va fer el possible per ajuntar-nos en una plaça de toros i ell no va voler en cap moment», començava dient el convidat.

D'aquesta manera, el nebot de Paquirri va confessar que el seu cosí no va voler torejar amb ell en cap moment, malgrat que, insisteix, «en privat ens portàvem força bé. [...] Però quan arribava l'hora dels despatxos... Aquí sempre em veia jo ubicat en un altre lloc. Però jo vaig seguir sempre lluitant», va explicar.

Sálvame
Canales Rivera
El cosí de Cayetano Rivera s'ha sincerat com mai sobre la seva mediàtica família | Europa Press

Lluny d'acabar amb la polèmica entrevista, Teresa Rivera, germana de Paquirri i mare de Canales Rivera, va voler donar testimoni dins d'aquesta història. Segons la tia de Cayetano Rivera, el seu fill no va travessar per una bona època quant a qüestions laborals i els nebots el van deixar de banda en el seu pitjor moment.

«Ho vaig passar molt malament fins que vaig arribar a demanar a Francisco que parlés amb el seu cosí i que arreglessin les coses. Per mi era trist que els cosins estiguessin enfadats», revelava Teresa Rivera. Moments abans d'acabar l'entrevista, la mare del torero va lamentar aquesta situació. «Ells tenen la seva vida i jo la meva... Si el meu germà Paco fos aquí, això no passaria», tancava.

La tensa reacció de Fran Rivera a l'entrevista del cosí

Després d'aquesta entrevista summament polèmica, s'esperava la reacció pública del germà de Cayetano Rivera, Fran. Justament, dissabte passat, 17 de setembre, el torero va comparèixer davant la premsa amb motiu del lliurament de Premis Aparador.

Va ser allà on els mitjans no van dubtar a preguntar-li sobre l'escandalosa intervenció del cosí i la tia. Respecte a les declaracions de la germana del torero que espera que el seu fill i el nebot facin les paus, Fran Rivera va contestar incòmode amb un simple «que bé».