Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón, en tractament en descobrir què pretén el pare real del seu fill

Ana María ha demostrat que mai no ha mentit

Ana María Aldón ha explicat quines són les seves intencions i ha assegurat que arribarà fins al final, però quan se senti amb prou forces. Ara, estan difonent un rumor que deixa en mal lloc la persona que més estima: el seu fill José, el petit de la família. Suposadament, la família d'Ortega Cano va dubtar de l'ADN del jove i es va reunir per veure com li podien fer una prova de paternitat.

Ana María Aldón ha revelat que el veritable pare del seu nen només té un nom: José Ortega Cano, el vidu de Rocío Jurado. La col·laboradora està cansada de suportar improperis, no es troba amb ànims i ha demanat ajuda a professionals. Kiko Jiménez, l'antic gendre del torero, li ha enviat un missatge informant-la del que presumptament la família deia.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ana María Aldón sempre ha intentat protegir els seus | GTRES

Ana María promet que encara no ha llegit la informació de Kiko, però assegura que prendrà les mesures oportunes. «Primer, em posaré en mans de l'especialista que m'està veient i després em posaré en mans d'un advocat. Si és cert, és molt greu i si no ho és, també és igual de greu», ha advertit al programa on col·labora.

«Tinc por del que em pugui trobar i, com que procuro mantenir estable el meu cap, he pensat que li ho he de comentar al meu especialista. Ho comentaré perquè vull saber si ell em veu preparada, jo no em veig preparada», explica en un to molt feble. Ha emès un discurs que ha estat aplaudit de manera unànime per tot el públic. És evident que ha guanyat aquest assalt.

Ana María ha deixat clar que mai no li va caldre veure la cara del seu nen per saber que era d'Ortega Cano, era una cosa que ja sabia. En cap moment va mantenir una relació paral·lela, per això sempre va saber que el torero era el pare del nadó. Segons explica, el jove guarda una gran semblança física amb el mestre, cosa que evidencia que porten el mateix ADN.

Ana María Aldón mai no ha tingut res a amagar

Ana María ha trobat a faltar que el seu marit hagi parlat amb més contundència sobre aquest assumpte, creu que no ha estat clar. Ella era conscient dels rumors i, al seu moment, es va oferir a fer-se una prova de paternitat, però el torero es va negar. Ortega Cano sempre hi ha confiat i el més just, segons el seu punt de vista, seria que compartís aquesta postura.

Ana María Aldón
Ana María Aldón s'ha guanyat el respecte de tothom | TELECINCO

Aldón ha descobert que José Ortega Cano, el veritable pare del seu fill, vol desvincular-se del món del cor. El problema és que no ho està fent de manera adequada, perquè està generant massa soroll. La seva estratègia ha situat la dissenyadora al punt de mira, ja que li ha demanat que «sigui més transparent».

L'andalusa ha explicat que sempre ha dit la veritat, l'únic que passa és que ara necessita curar les seves ferides. Està en tractament per recuperar la seva fortalesa i de mica en mica va millorant, però vol ser prudent. «Soc igual de transparent que tu, però no vull anar més enllà perquè vaig fins on puc arribar sense fer mal a ningú», diu ella.

Ana María Aldón ha sortit victoriosa gràcies a la seva valentia

Ana María s'ha pronunciat en un to molt correcte, ja que ha deixat en evidència a tots els que dubtaven de la seva fidelitat. Ella va ser la primera que va accedir a sotmetre's a una anàlisi d'ADN, gest que demostra que mai no ha tingut res a amagar. El que l'afecta és que el seu marit no hi hagi donat la cara ni hagi tallat amb els que dubtaven sobre aquest assumpte.

▶️ Vídeo del dia

«Jo vaig trobar a faltar que el meu marit sortís a dir que no m'ha demanat cap prova, perquè és així, ell mai m'ha demanat cap prova. Jo li vaig dir que es fes la prova perquè jo sé amb qui me'n vaig al llit i amb qui m'aixeco. No em cal veure la cara del meu fill fora del meu ventre per saber qui n'és el pare», declara a Ya es Verano.

Aldón ha de continuar en mans d'especialistes, ja que Ortega Cano pretén acabar amb l'escàndol de manera molt abrupta. Parla amb diversos periodistes, sembra el caos i després diu que no en vol saber res, però és la seva dona qui s'ha de defensar. La tertuliana compta amb el suport de tothom i és evident que no mentiria en un tema tan seriós.