Rosa Benito plorant

Rosa Benito i les faltes de respecte que l'obligaven a tancar-se a casa amb la filla

Rosa Benito està patint molt

Rosa Benito està afrontant un moment complicat, tant pel seu veto comentat a Telecinco com perquè la seva imatge està en evidència. Ho està després que la docusèrie de Rocío Carrasco hagi tret a la llum situacions i conflictes fins ara desconeguts. Però és que, a més, està patint per la seva filla, Chayo Mohedano.

La raó és que la noia ha revelat que és víctima d'atacs i amenaces per part d'alguns detractors de Los Mohedano. Tant és així, que aquesta situació l'obliga a no compartir en xarxes les seves actuacions. Prefereix quedar-se callada i guardar-se-les en la intimitat de casa seva per evitar algun possible boicot.

▶️ Vídeo del dia

Rosa Benito descobreix el patiment de la seva filla

L'ex d'Amador Mohedano és un dels suports incondicionals de Chayo a la seva carrera professional. I li fa mal especialment que la seva filla hagi revelat en xarxes que ara està marcada per una dura situació. Sí, per crítiques ferotges que la tenen atemorida en certa mesura.

Rosa Benito ha vist que la noia ha confessat que està patint a través d'un directe a Instagram. Ha dit que «He cantat molt i he estat en un munt de pobles, però malauradament no ho he publicitat. No ho he fet perquè hi ha gent que m'amenaça d'anar i fer coses dolentes a l'espectacle i em fa por que compleixin les seves amenaces».

Rosa Benito i Chayo Mohedano
Rosa Benito ha vist com la seva filla ha confessat els atacs i amenaces que rep en xarxes socials | España Diario

A això hi ha afegit: «Jo vull treballar tranquil·la, tinc dret a treballar. Ara que comença la temporada de teatres serà diferent perquè quan cal gratar-se la butxaca i treure una entrada és més difícil que es gastin els diners per fastiguejar». Aquí no ha quedat tot: «Per desgràcia, hi ha molta gent amargada que vol amenaçar els altres. Hi ha gent a qui paguen un sou perquè facin aquestes coses a les xarxes».

Així, la familiar de Benito ha revelat la situació que pateix i els atacs que rep amb freqüència. Atacs que fa temps que reb en xarxes, entre altres coses, pels seus comentaris durs i especialment dolorosos cap a Rocío.

Rosa Benito, sempre al costat dels seus

L'excol·laboradora de Sálvame està en tot moment al costat dels qui estima i, ara, està al costat de la seva filla més que mai. Per aquest motiu, després de la confessió de Chayo sobre el que li passa, ha fet una publicació donant-li suport.

Rosa ha compartit al seu Instagram una fotografia al costat de la cantant on totes dues apareixen amb ulleres de sol i amb posat de dives. I la mateixa l'ha acompanyat del missatge següent: «Si algú aixeca el dit per jutjar, tu aixeca el del mig per donar les gràcies».

Un consell curiós, que segur que més d'un deu haver pensat que elles dues també s'ho podrien aplicar. Sí, perquè des de fa anys no dubten a jutjar i qüestionar el comportament de Carrasco, sobretot, en relació amb els fills. Vaja, que segons Benito, aquesta també els hauria d'ensenyar el dit del mig.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
El comportament de Rosa Benito i Chayo Mohedano els porta conseqüències gens positives | CatalunyaDiari

Sigui com sigui, malgrat totes les amenaces, Chayo segueix endavant amb la seva carrera. Així, ella i la seva família ja han anunciat a bombo i platerets, que la jove actuarà pròximament a Nova York el 6 de novembre a l'Ascent Hall. Si ho han revelat és perquè saben que allà ningú no li boicotejarà l'actuació.