Julio Iglesias

Julio Iglesias, espantat en saber que ella mai el perdonarà per infidel i possessiu

Segons sembla, Julio Iglesias no es va portar gens bé amb la dona més important de la seva vida

Julio Iglesias ha passat un estiu tranquil viatjant per diferents parts del món amb la seva família i també sense ella. Des de fa mesos, s'ha especulat molt sobre l'estat de salut de l'artista. De fet, alguns ja consideraven que estava molt deteriorada.

Unes imatges del cantant amb bastó o amb clares dificultats per caminar i per moure's feien saltar totes les alarmes. Ell, però, ha intervingut a través d'amics seus de confiança, assegurant que es troba bé i que l'única cosa que té són els problemes propis de la seva edat.

També ha tingut tota la vida problemes d'esquena, cosa que s'ha agreujat aquests darrers anys. No obstant això, no és res excepcional que no estigui sotmès a un seguiment mèdic. A més, asseguren que es troba en plena forma i que està pensant en un disc nou.

▶️ Vídeo del dia

Té també intenció d'escriure les seves memòries amb un escriptor colombià i vol tornar a gravar les seves cançons millorant-ne alguns detalls. Algunes plataformes s'han interessat per gravar una sèrie sobre la seva vida, cosa que s'està negociant, i el 2023 vol fer una nova gira amb destinacions molt seleccionades.

Però, no és la primera vegada que algú escriu una biografia del cantant. Encara que no s'expliqués tota la seva vida, sí que s'hi va fer esment de manera parcial i centrant-se en els anys de la seva relació amb Isabel Preysler. Va ser Pilar Eyre qui es va atrevir a explicar intimitats força sorprenents d'aquella època amb la seva biografia novel·lada, Un amor de oriente.

Julio Iglesias, masclista i molt gelós, segons el llibre sobre la seva vida

Julio Iglesias és el protagonista d'aquest llibre que revela molts factors clau per a la relació que va tenir amb Isabel Preysler. Així doncs, l'escriptora revela que Isabel es pensava «que seria un bon marit i un bon pare per als seus fills, però Julio no ho era pas». Assegura que li va ser infidel «des del mateix viatge de nuvis i, a sobre, com tots els infidels, era un gelós malaltís».

Eyre assegura que Isabel estava «desesperada», ja que es va quedar embarassada de Chabeli sense buscar-ho. «Ella volia tenir el seu fill a San Francisco, on tenia una tieta, i sense que ningú se n'assabentés. De fet, el dia del casament plorava tant que fins i tot el capellà deia «mai he vist una núvia plorar tant»».

Isabel Preysler i Julio Iglesias
Julio Iglesias ha vist com tots els secrets de la seva relació amb Isabel Preysler eren revelats | Canva

En una entrevista d'El español, en què relata diversos episodis de la vida marital de Julio Iglesias, Pilar Eyre també relata alguns episodis que mostren la gelosia de l'artista. Així, en un viatge a Mèxic, on Julio actuava, Isabel va haver de romandre una setmana tancada a l'habitació d'un hotel amb els seus fills.

Segons explica, «Julio no la deixava sortir fins al punt que ell li demanava que quan els cambrers entressin a l'habitació per portar el dinar o el sopar, ella es tanqués al lavabo perquè no la veiessin». Afirma que diversos periodistes són testimonis d'aquest episodi tan lamentable. Eren altres temps i ell era el cantant més internacional del moment.

L'amor de Julio Iglesias es va acabar

Julio Iglesias es va enamorar d'Isabel, però, ella no. Així ho relata l'autora del llibre. A ell li fastiguejava «que ella fos una dona calmada i que davant dels seus atacs de ràbia sempre contestés amb un somriure enigmàtic».

Quan Isabel va decidir abandonar Julio, aleshores ell ja era un artista famosíssim i milionari. En aquell moment, ell li va prometre fidelitat i li va plantejar començar des de zero. Ella, escarmentada per tot el que va haver de viure, es va negar i es va refugiar als braços del marquès de Griñón.

A més, Eyre no va escatimar, i va llançar perles que encara avui ressonen. Per exemple, va afirmar que Julio és un home molt simple i que no ha llegit un llibre mai a la seva vida.

També sospitava, al seu moment, que a Isabel no li faria gens de gràcia llegir aquest llibre i que ella mai no ha estat amb les seves parelles per diners. «És una dona independent econòmicament, és empresària de si mateixa i no necessita ningú per viure».

Finalment, considera que Preysler no va estar en realitat enamorada de Julio Iglesias, tampoc del Marquès de Griñón. Sí que ho ha estat, sempre segons Eyre, de Miguel Boyer i de Mario Vargas Llosa.

Julio Iglesias en una imatge d'arxiu.
Julio Iglesias ha triomfat com pocs al món de l'espectacle | LND

Julio Iglesias, per la seva banda, ha trobat en la seva dona actual, Miranda Rijnsburger, una cosa que Preysler no va saber donar-li. Sembla que li ho ha donat tot, excepte els massatges. «No he tornat a sentir unes carícies iguals», va dir l'artista.