Carmen Borrego

Carmen Borrego, en xoc en descobrir que el problema mèdic de la seva mare no té cura

Carmen Borrego no té gaire temps per cuidar la persona que més l'estima

Carmen Borrego segueix imparable com a col·laboradora de Sálvame. Ja no podem parlar de col·laboradora estrella, ja que allà les modes són totalment passatgeres, però sí que ha aconseguit consolidar el seu lloc al programa.

Carmen s'ha prestat a tot sense dir res. Ha consentit que cremin fotos seves, que la treguin a coll del plató, que s'inventin notícies sobre la seva vida o que vagin revelant els drames de la seva família.

Ella ha aguantat amb estoïcisme tots els atacs, fent veure que s'enfadava i que abandonava el plató. Però no,  deu minuts després torna a estar asseguda, ja que cal cobrar a final de mes.

A la seva germana,Terelu,la tracten una mica millor, però també ha de patir el que no està escrit per ser una de les presentadores del programa. L'han encarat amb el seu gran enemic, Pipi Estrada, li han buscat xicot en directe o han investigat la seva filla sense miraments. I és que 'Las Campos' estan demostrant ser unes grans escurabutxaques amb l'objectiu de seguir a la televisió.

Tot i que les dues germanes continuen sent estrelles de Telecinco, la seva mare, María Teresa Campos, cada dia es panseix més a casa, i la situació no sembla que hagi de millorar.

Carmen Borrego, preocupada per la seva mare

Carmen Borrego és l'encarregada d' «encarregar-se» de les coses de la seva mare. Això significa, a efectes pràctics, que és qui negocia les entrevistes o reportatges i qui li administra l'agenda pública, cada vegada més buida.

Hi va haver una època en què María Teresa Campos era la reina de la televisió. Però, la seva edat avançada, 81 anys, una pandèmia i la necessitat de cares noves han provocat que visqui els seus últims anys sumida en la tristesa.

La mare de Carmen Borrego ha demanat desesperadament una darrera oportunitat televisiva. Té l'espina clavada perquè no es va poder acomiadar de l'audiència com cal, ja que les seves darreres aparicions han estat envoltades de polèmica.

▶️ Vídeo del dia

De fet, els últims anys ha estat notícia pel seu romanç i ruptura amb Edmundo Arrocet i per les baralles de les seves filles. Des que va acabar ¡Qué tiempo tan feliz!, les portes de Mediaset se li van tancar i ningú li n'ha tornat a obrir cap.

Van intentar que deixés d'enredar amb un programa en un autobús mòbil en què havia d'entrevistar famosos. Es va emetre un sol capítol. El seu canal de Youtube ha resultat un fracàs i les seves últimes aparicions al Deluxe han deixat molt a desitjar.

Carmen està preocupada perquè la seva mare ja sembla convençuda que la seva vida televisiva ha acabat definitivament. Borrego segueix intentant trobar-li algun espai còmode, tranquil i sense ensurts, però és inviable a la televisió actual.

María Teresa Campos ha conegut la veritat
Carmen Borrego sap que la seva mare no està bé de salut | Europa Press

 

Carmen Borrego i la seva germana aprofiten l'embranzida de la seva mare

Carmen Borrego i Terelu estan recollint el que al seu dia María Teresa Campos va sembrar. Terelu sempre ha tingut un lloc destacat a la televisió, ja que durant molts anys ha estat sota el paraigua protector de la seva mare.

Carmen també ha treballat a la televisió darrere de les càmeres, fins que va decidir fer el salt i convertir-se en un personatge públic. La influència de María Teresa també ha estat imprescindible per fer-ho.

Segons Informalia, «ja s'ha adonat que aquesta oportunitat que demana a crits no arribarà». Per això, segons aquest mitjà «arrossega una tristesa que no és capaç de superar, se sent sola i oblidada».

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
Carmen, Terelu, Alejandra i María Teresa, totes les Campos | EUROPA PRESS

Destaquen que «de tant en tant rep la visita d'algun amic, però els  dies se li fan eterns. Ella no sap estar asseguda en un sofà sense fer res».

Carmen i Terelu veuen com la seva mare passa els dies jugant a les cartes, veient una mica de televisió (poc, ja que ella voldria ser-hi) i sortint a passejar amb cotxe amb Gustavo, el seu fidel xofer.

Carmen Borrego i Terelu Campos «apareixen poc» per casa de la seva mare. És una cosa lògica, ja que passen les tardes a la televisió. Pareu atenció a aquesta darrera frase perquè pot donar una nova línia argumental a Sálvame durant dies. S'ocupen prou Carmen Borrego i la seva germana de María Teresa Campos?