Jesús Mariñas seriós

Jesús Mariñas parla per primera vegada de l'operació que tant l'ha preocupat

Jesús Mariñas està ingressat a un hospital madrileny

Jesús Mariñas, un dels periodistes més mítics de la crònica social espanyola, roman ingressat a l'hospital madrileny Ramón y Cajal.

 

Fonts properes asseguren que el seu «pronòstic és reservat», però cada cop es coneixen més detalls del que ha passat. L'expert en cor va preocupar el seu marit Elio Valderrama i aquest va trucar a una ambulància perquè els metges actuessin com més aviat millor.

Jesús Mariñas gaudeix d'un talent imparable i no vol deixar de treballar malgrat que li han recomanat repòs. Escriu al diari La Razón i recentment ha parlat per primera vegada sobre el tema del moment: l'operació de José Ortega Cano. S'ha generat un gran enrenou perquè l'estat físic del torero ha fet saltar les alarmes i Jesús Mariñas pensa que ell n'és el culpable.

Ortega Cano després de l'operació de celles
Jesús Mariñas ha opinat sobre la intervenció d'Ortega Cano | Europa Press

Jesús sempre s'ha caracteritzat per ser un home honest i sincer, de fet ha tingut problemes amb famosos a causa del seu temperament. Pretén que la duresa segueixi sent la seva empremta d'identitat, per això ha escrit sobre l'operació d'Ortega Cano en termes tan concrets. Recordem que el vidu de Rocío Jurado ha entrat a quiròfan per posar-se celles.

Jesús ha escrit a La Razón: «Causa alegria, sorpresa i també gràcia. No és gens maco i amb aquesta operació perdrà personalitat. S'ha fet un microempelt de celles que va durar cinc hores i d'aquí a dues setmanes podrà fer vida normal».

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
Jesús Mariñas està acompanyat del seu marit Elio | Catalunya Diari

El periodista gaudia d'una estreta relació amb Rocío Jurado, primera dona del torero, així que té informació privilegiada. Reconeix que s'ha armat un gran enrenou, però l'únic culpable és ell perquè no en tenia necessitat. «A la seva edat, va que ja cal tenir ganes per posar-se més celles».

▶️ Así pasa los días en el hospital Jesús Mariñas

Jesús Mariñas està acompanyat per grans personatges

Jesús es caracteritza per una tònica que per a molts pot semblar agressiva, però realment és un home força senzill. N'és una prova que multitud de famosos s'han preocupat pel seu ingrés hospitalari i s'han posat en contacte amb ell. Cari Lapique, una de les seves grans amigues, ha enviat diverses cartes al Ramon y Cajal per solidaritzar-se amb ell.

Mariñas és conscient de l'impacte que ha causat el contratemps i s'ha adonat que el públic el té en alta estima. Per això ha accedit a trencar el silenci i a parlar de l'actualitat, és a dir, fer allò que sap millor. Ho ha fet per expressar el que pensa sobre José Ortega Cano, que està en boca de tots des que la seva antiga fillastra, Rocío Carrasco, en va parlar a Telecinco.

Primer pla de Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas és un periodista mític a Espanya gràcies a la seva feina | GTRES

L'expert en cor sap que Ortega Cano passarà a formar part de l'equip d'Isabel Díaz Ayuso i li sembla un bon fitxatge. «Amb la nova feina el torero reneix i potser confia que recuperarà la fama va tenir. No li serà fàcil, però almenys ho pot intentar», comenta sobre això.

Jesús Mariñas i el càncer que tant preocupa

Jesús va confessar fa uns mesos en una coneguda revista que lluita contra un càncer de bufeta, una malaltia complicada. Però ell té molta força i sobretot està ben acompanyat, ja que el seu marit Elio no s'ha separat d'ell. Elio respon a tots els missatges que rep perquè el periodista pugui descansar i centrar-se en la recuperació.

Mariñas és una cara molt cotitzada, per això el seu ingrés ha generat tanta repercussió. Valderrama no vol que circulin determinats rumors, per això parla amb tots els mitjans que pot. El més important per a ell és que el seu marit superi el sotrac tan tranquil com sigui possible.

L'especialista en cor es nega a estar quiet, tot i que han assegurat que es troba força feble. Però ell insisteix a continuar informant i donant la seva opinió, per això ha parlat de Josep Ortega Cano. Considera, sota la seva dilatada experiència, que el mestre és l'únic responsable de tot el que ha passat.