Jesús Mariñas en un plató de televisió

Jesús Mariñas ja s'acomiada dels seus: les seves últimes hores

Segons alguns mitjans de comunicació, Jesús Mariñas estaria vivint les seves últimes hores

Jesús Mariñas podria estar vivint les seves últimes hores. Segons Informalia, el periodista no està evolucionant tan bé com semblava del seu darrer ingrés hospitalari.

Segons aquest mitjà, el periodista es troba en aquests moments en fase de sedació a causa de les complicacions que ha patit aquestes últimes hores. Mariñas està lluitant amb totes les seves forces contra el càncer de bufeta que se li va diagnosticar fa uns mesos.

La setmana passada va haver d'ingressar d'urgència a l'Hospital Ramón y Cajal. Segons ha explicat el marit de Jesús, Elio Valderrama, dijous a la matinada va començar a trobar-se malament.

El malestar va venir acompanyat d'una falta de gana i va deixar el periodista pràcticament sense parla. Això va preocupar a Elio, que va avisar a l'ambulància perquè Mariñas fos visitat d'urgència.

Segons Socialité, l'ingrés era conseqüència dels petits efectes secundaris de les pastilles que Mariñas pren en el seu tractament.

Primer pla de Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas, ingressat d'urgència | GTRES

Durant tots aquests dies ha estat ingressat a l'hospital, però malgrat que la Revista Diez Minutos explicava que la seva evolució era positiva, les notícies semblen dir tot el contrari.

Jesús Mariñas, sedat

Informalia diu que el popular periodista és en fase de sedació. Això fa pensar que pot estar vivint les seves últimes hores encara que per ara, no hi ha hagut confirmació oficial ni del centre hospitalari ni de cap familiar.

Elio ha estat en tot moment molt pendent del seu marit, per la qual cosa és pràcticament segur que es troba al seu costat ara mateix. També s'han preocupat amics i companys de professió de Jesús Mariñas, que intenten parlar amb el seu entorn més directe, interessant-se per la seva salut.

Mariñas presentava l'any passat el seu llibre de memòries, en què s'obria per complet, tant personalment com professionalment. El periodista de 79 anys explicava tota la seva vida en aquest llibre, on ocupa un paper especial Elio. És la seva parella actual i l'home amb qui porta casat des del 2016.

Mariñas, quan va explicar que patia càncer a l'octubre, es mostrava fort i amb ganes de lluitar. Va dir que ell pertany a una generació a qui li fa por la paraula càncer, però estava també convençut que tiraria endavant.

▶️ Fallece Silvia Gambino, la actriz de Escenas de Matrimonio que interpretaba a Rosita

Durant tot aquest temps, ha continuat treballant, amb articles a diversos mitjans de comunicació i continua estant en contacte al món rosa.

L'embolic amb l'ambulància i el trasllat a l'hospital

Jesús Mariñas va ser víctima d'un contratemps amb el trasllat cap a l'hospital. Pel que sembla, quan van trucar a l'ambulància, els tècnics sanitaris volien portar-lo al centre hospitalari més proper.

Jesús es va negar a anar-hi i va demanar que el traslladessin a l'Hospital Ramon i Cajal. Allà és on ha seguit tot el tractament contra el càncer i on hi ha l'equip mèdic de confiança de Mariñas.

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
Elio Valderrama, el seu marit i la perdona que li acompanya en aquests difícils moments | Catalunya Diari

Com que l'ambulància no anar fins allà, finalment, Jesús i Elio van agafar un taxi i van fer el trajecte amb vehicle fins a l'hospital.

En principi, estava previst que entre avui i demà, es pogués donar d'alta el periodista, ja que semblava que la seva evolució era positiva. Però, en l'última hora, de la qual ja informen alguns mitjans, diuen que el seu estat en realitat és molt més greu, fins a tal punt que tenen por que el gallec estigui vivint les seves últimes hores.