Víctor Janeiro vestit de torero

Víctor Janeiro podria anar-se'n d'Espanya si es confirma el que s'està investigant

El torero ha pres una decisió que marcarà el seu futur

Víctor Janeiro, torero de professió, és un dels professionals més cotitzats del moment i ha rebut una oferta molt interessant.

Segons publica el portal 'El Televisero', està negociant les condicions per a participar a 'Supervivientes 2022', un concurs que l'obligaria a marxar un temps d'Espanya. Seguint la informació d'aquest mitjà, s'està fent les proves mèdiques per a veure si podria sobreviure a la famosa illa.

Germà de Jesulín de Ubrique, Víctor va ser una cara habitual als platós de Telecinco. De fet, ja ha participat en alguns programes.

Està casat amb la periodista Beatriz Trapote, que al seu moment va ser presentadora i tertuliana de la cadena. El matrimoni va decidir apartar-se dels focus i començar una nova vida, però la decisió de Víctor ho podria canviar tot.

Víctor Janeiro somrient
Víctor Janeiro podria concursar a 'Supervivientes 2022' | Europa Press

El destre és conscient que pertany a una família molt influent dins de la crònica social, per això té tanta cura amb els reporters.

Atén els periodistes amb amabilitat, però mai facilita informació que pugui comprometre el seu entorn. El problema és que, si supera les proves mèdiques de 'Supervivientes 2022', estarà més exposat que mai.

Janeiro acostuma a ser molt discret, però tothom sap que amaga grans secrets i que els podria destapar.

Suposadament, ha tingut petites diferències amb el seu germà, Jesulín, ja que aquest no li va dir que María José Campanario i ell esperaven un nou bebè. Segons ha sortit publicat, ella no acaba de confiar en la família del seu marit.

Víctor Janeiro té suports a Telecinco

Víctor és conegut per ser germà de Jesulín d'Ubrique, però el pas del temps ha demostrat que és un personatge de primer ordre.

Es dedica al món dels toros, i els experts asseguren que és un gran professional. A més, és una cara perseguida per la premsa del cor, per això va treballar a Telecinco fa uns anys.

Beatriz Trapote i Belén Esteban
Víctor Janeiro i la seva dona, Beatriz Trapote, han treballat a Telecinco | GTRES

Per a sorpresa dels espectadors, Janeiro té bona relació amb la seva excunyada, Belén Esteban. Van coincidir al concurs 'Más que baile' i des de llavors que són grans amics, tot i que ara fa molt de temps que no es veuen. La princesa del poble ha atacat durament Beatriz, la dona del torero, però aquest conflicte forma part del passat.

Beatriz Trapote va ser una de les cares més cotitzades de la petita pantalla, però fa uns anys va decidir apartar-se del focus mediàtic.

La periodista ha reconduït la seva trajectòria professional, i actualment és influencer a les xarxes socials. I la veritat és que té bastant d'èxit, ja que sempre ha sigut molt amable i té un talent innat per a la comunicació.

▶️ El cambio radical de Andrea Janeiro Esteban con su vida: Sorprende a todos

Víctor Janeiro podria estar tres mesos lluny de la família

Segons la revista 'Diez Minutos', Víctor està negociant amb la productora de 'Supervivientes 2022', i el fitxatge avança a passos de gegant.

De moment, estan investigant si la salut del torero podria resistir les proves a què s'haurà d'enfrontar durant el concurs. Els crítics televisius estan convençuts que seria l'estrella de l'edició, ja que és una cara que genera molt d'interès.

El destre té un comportament diferent del del seu germà, Jesulín, per això connecta tant amb la gent i té tan bona fama. Mai ha tingut cap altercat amb la premsa i atén els periodistes amb educació, al contrari que el marit de la Campanario, que només contesta les preguntes que li fa  '¡Hola!', la seva revista de capçalera.

Beatriz Trapote podria estar sense el pare dels seus fills durant tres mesos, que és el temps que dura el programa de supervivència.

Encara no hi ha res confirmat, però el portal 'El Televisero' confia que el contracte tard o d'hora arribarà a bon port. Aquest negoci seria una oportunitat perfecta perquè Beatriz tornés a la cadena que la va convertir en una estrella.