Jesús Vázquez deixa als seus fans amb la boca oberta després de la seva última foto

El presentador fa front a una temporada plena de reptes professionals

Jesús Vázquez amb els braços creuats en un programa de televisió
Jesús Vázquez sorprèn a tothom amb la seva última foto a Instagram | MEDIASET

L'inici de la nova temporada televisiva de Mediaset promet ser molt potent. La cadena ha apostat de nou per Jesús Vázquez, que tornarà a ser la cara visible de Telecinco i Cuatro. De fet, el veterà presentador ja s'ha estrenat amb el tan esperat 'Idol Kids' i s'espera que en breus pugui fer el mateix amb el renovat 'Mujeres y Hombres y Viceversa' a Cuatro.

Jesús Vázquez va debutar a Telecinco fa exactament 30 anys presentant 'La quinta marxa'. Molt ha plogut des de llavors, encara que si s'ha de jutjar pel seu aspecte, sembla que no hagi passat tant. Aquest 30 aniversari del presentador en televisió el celebrarà a l'engròs, conduint dos programes importants de la cadena, a més de ser entrevistat a 'Mi casa es la tuya' per Bertín Osborne. I és que sense cap dubte, el gallec torna a estar de moda.

El presentador sembla no complir anys

Ara, després d'aquesta efemèride, tothom està parlant sobre el mateix, l'edat de Jesús Vázquez. El presentador té 54 anys, i a un dia de fer els 55, edat que molta gent no es creu, a jutjar pels comentaris que li deixen en les xarxes socials.

Els seguidors del gallec ho tenen clar. «Sembles Jordi Hurtado, ets immortal», o «tens la cara d'un noi de 20 anys», són algun dels molts comentaris que ha rebut Jesús Vázquez en les seves últimes publicacions.

Els fans continuen fluixejant amb el seu aspecte físic, ja que en alguna ocasió ha mostrat imatges del seu cos treballat al gimnàs. Telecinco sempre ha apostat per ell, i per molt rar que sembli, Jesús Vázquez és un dels presentadors més veterans de la cadena.

Ell mateix ha reconegut que li encanta fer esport i cuidar-se. Probablement s'ha sotmès a diversos tractaments estètics. El que és clar és que el presentador de 'Idol Kids' torna a estar en un dels seus millors moments professionals. Estant igual de prop dels 60 que dels 50, Jesús Vázquez continua sorprenent a tothom. El seu nom va lligat a una gran collita d'èxits en Mediaset. Operación Triunfo, La Voz, o Allà Tu, han estat alguns dels seus grans projectes en la cadena.


Comentaris

envia el comentari