Jesús Vázquez amb els braços creuats en un programa de televisió

Jesús Vázquez, obligat a pagar milers d'euros per una multa

No és la primera vegada que el presentador ha de fer front a una sanció d'Hisenda

Jesús Vázquez es prepara per a la seva particular ‘tornada a l’escola’, i és que el presentador està a punt de convertir-se en el la nova cara de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa'. El gallec ocuparà el lloc de presentador en substitució de Toñi Moreno, cosa que compaginarà amb l'emissió del nou programa 'Idol Kids' on també hi apareixerà Isabel Pantoja.

Els programes de televisió que presenta i els seus treballs en les empreses que posseeix de drets d'imatge han provocat que el presentador hi hagi deixat enrere les pèrdues després de trobar-se en 'números vermells', i ha guanyat ni més ni menys que 108.162,50 euros.

No obstant això, no totes les notícies per a Jesús Vázquez són bones, i és que el gallec ha de fer front a una quantiosa multa d'Hisenda. La societat Bopreci SL, amb la qual explota els seus drets d'imatge, ha hagut de pagar al fiscal 188.315, 01 euros, que amb els interessos sumen un total de 205.729,1 euros.

No és la primera vegada que el presentador s'enfronta a una sanció

Aquesta sanció és el resultat d'una inspecció de l'Impost de Societats dels exercicis dels anys 2013, 2014 i 2015; però no és la primera vegada que Vázquez ha de fer front a una sanció d'Hisenda. L'any passat el presentador recorria una multa després de ser condemnat a pagar 2,8 milions.

En aquella ocasió, es discutia que el presentador de Mediaset havia pagat menys del que era imposat diversos anys enrere. En aquells dies, Jesús Vázquez assegurava que no devia res a Hisenda, així com assegurava que la quantitat que se li reclamava havia estat abonada feia tres anys.

Sens dubte, i malgrat els seus problemes amb Hisenda, Jesús Vázquez és un dels presentadors més ben pagats del nostre país després d'haver presentat programes d'èxit com 'Operación Triunfo', 'La Voz', 'Got Talent' o 'Allà tú'. A més, cal destacar que el gallec compta amb altres dues empreses al costat del seu marit: Sunset Madrid, dedicada també al negoci dels drets d'imatge, i Bretufas, una empresa dedicada a la inversió immobiliària i al lloguer de cotxes.