Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano revela el dia que va estar a punt de perdre la vida

La col·laboradora va patir un fort trauma perquè, a més, algunes persones deien que havia estat culpa seva

Lydia Lozano ha revelat un dels episodis més tràgics de la seva vida. La periodista s'ha obert davant Bertín Osborne en el primer episodi de 'Mi casa es la tuya', que arrenca avui en Telecinco amb una nova temporada.

Encara que l'entrevista al complet s'estrenarà aquesta nit, en l'avanç exclusiu del programa hem pogut veure alguns dels moments més destacats de l'entrevista. Un d'ells és, sens dubte, el terrible succés que quasi acaba amb la vida de la col·laboradora de 'Sálvame'.

El tràgic accident de cotxe de Lydia Lozano fa 30 anys

Tot va tenir lloc fa més de 30 anys, però les seqüeles físiques i emocionals d'aquell accident continuen latents. Lydia Lozano viatjava amb cotxe amb la seva parella de llavors, Juan Carlos Pérez. Després de xocar i precipitar-se per un barranc, ell va acabar perdent la vida i ella amb múltiples lesions en tot el cos. «Vam caure a un barranc, perquè hi havia obres. Ell va sortir disparat i jo vaig acabar amb la cara en el motor», explica la periodista a Bertín Osborne.

En l'avançament també podem veure com Lydia Lozano arrenca a plorar quan el cantant li pregunta si va quedar molt traumatitzada per culpa d'aquell succés. «Durant un temps deien que havia estat culpa meva...», diu la presentadora entre llàgrimes i plena de dolor en recordar la mort de la seva parella de llavors.

Després de l'accidentLydia Lozano va estar nou mesos enguixada i ara té seqüeles per tot el cos. «Un braç se'm va quedar més curt, tinc l'húmer cap a fora i cremades a la cara», va relatar, de fet, ara fa un any en 'Sálvame'. Tot i que amb anterioritat la periodista ja va revelar alguns detalls del seu accident, en aquesta ocasió la podrem veure parlar en profunditat de l'accident de trànsit i de les conseqüències que ha tingut en la seva vida.