Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Nou revés per a Rocío Carrasco: perd el seu gran projecte

El coronavirus l'obliga a perdre diners i a centrar-se en la seva col·laboració a TVE

Encara que no li agradi ser notícia, Rocío Carrasco no deixa de ser protagonista de l'actualitat. Aquests últims dies ho era perquè María Teresa Campos va sortir públicament parlant en defensa seva sobre el conflicte familiar que manté amb els seus fills. I avui ho és perquè ha patit un revés professional: el seu major projecte es troba en aquests moments a la corda fluixa.


Ens estem referint al musical en honor a la seva mare, 'Qué no daría yo per ser Rocío Jurado', un musical que ha estat un dels seus grans somnis des de fa temps.


Què ha passat amb el musical? 

El coronavirus és el màxim responsable que aquest gran espectacle de Carrasco no estigui travessant un bon moment. I és que els plans de gira que tenia s'estan veient seriosament perjudicats.


La revista 'Lecturas' és la que ha donat a conèixer unes declaracions referents a la filla de 'la més gran': «Abans de la pandèmia teníem un munt de dates contractades, unes quaranta tancades». No obstant això, moltes d'elles han estat anul·lades davant la crisi sanitària i altres han vist reduït l'aforament dels llocs on l'espectacle tindrà lloc. És més, al web no apareix cap actuació per a les pròximes setmanes, excepte una per aquest divendres 4 a Almuñécar.


Aquestes circumstàncies mantenen tant Rocío Carrasco com el seu marit, Fidel Albiac, que és el seu company en aquest projecte, força preocupats. I és que, indubtablement, estan perdent diners. De la mateixa manera, pateixen les conseqüències també tots els integrants de l'equip que duu a terme el musical, entre ells la cantant Anabel Dueñas, que és la protagonista.


La filla de Rocío Jurado haurà d'esperar a veure com va la situació al país per conèixer el futur del musical. Mentrestant, seguirà centrada en la seva col·laboració al programa 'Lazos de sangre' de TVE, que ha suposat el seu retorn a la televisió.