Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesús Vázquez

Jesús Vázquez torna per la porta gran i confessa el que passarà

Jesús Vázquez serà el mestre de cerimònies del nou programa de Telecinco

Jesús Vázquez torna a Telecinco i ja té data per estrenar la seva nova aposta, que s'anomena Para toda la vida: The Bachelorette. Un programa de cites en què una noia poc afortunada sentimentalment cercarà l'amor.

L'estrena serà el 12 de desembre en horari de màxima audiència, a les 22.50 hores. Coincidirà amb el cinema de TVE, Hermanos a Antena 3, El debate de las tentaciones a Cuatro i El Taquillazo de la Sexta. La cadena privada finalitzarà pròximament La isla de las tentaciones y Pesadilla en el Paraíso i ja té preparat el pròxim 'reality' que mantingui el públic proper a la pantalla petita.

Un format que ja s'ha emès a tot el món

Para toda la vida: The bachelorette és l'adaptació espanyola del format d'èxit internacional The Bachelor. El format original s'ha consolidat a tot el món amb emissions als Estats Units, a Austràlia, a Alemanya, a Dinamarca, al Regne Unit, al Japó, Finlàndia o al Brasil.

El programa mostrarà una jove, amb èxit en molts aspectes excepte sentimentalment, que comença la cerca de l'amor. Coneixerà 20 candidats que han estat seleccionats perquè són afins a la protagonista que vol trobar parella. És una experiència plena d'amor en paraules de la seva protagonista, Sheila Martori.

En un avanç promocional de l'espai es deixa veure el flirteig afectuós entre els pretendents i Sheila. Dubtes, proves, desenganys, cites… seran els ingredients perquè els solters aconsegueixin el cor de la protagonista. A mesura que Sheila vagi coneixent els pretendents anirà seleccionant candidats a través de cites, vetllades inoblidables, activitats, festes en què compartirà experiències amb els solters. Segons Jesús Vázquez, «s'ha tirat la casa per la finestra», referint-se a la mansió on transcorre l'acció del 'reality', les destinacions exòtiques i la varietat d'activitats.

Jesús Vázquez conduirà el nou 'reality'

La nova aposta de Telecinco, que constarà de 10 episodis va ser presentada per Jesús Vázquez al plató de Got Talent . «Amb ella viureu una aventura meravellosa, que nosaltres fa temps que vivim. Hem posat tota una empresa perquè aquesta dona trobi a l'amor de la seva vida», explicava Jesús Vázquez.

«Per mi ha estat increïble. Soc una noia normal i corrent i no he tingut sort en l'amor. Ha estat espectacular, ho veureu, vull que en gaudiu amb mi», va declarar Martori.

Sheila viurà trobades i experiències amb cada pretendent i així podrà comprovar si se sent estimada, si es diverteix, si hi ha connexió i si finalment sorgeix l'amor. Entre les activitats proposades pel 'reality' hi ha: salt en paracaigudes, un vol amb helicòpter, una visita a unes vinyes i viatges a exòtiques destinacions com ara Míkonos, Istanbul o la Capadòcia.

Al llarg del programa, Jesús Vázquez oferirà el seu suport a la jove en l'experiència que anirà vivint. Comentarà amb Martori i els seus pretendents els sentiments i les sensacions que sorgeixen en el camí de la cerca de l'amor.

El moment clau serà la Cerimònia de la Rosa, on la soltera protagonista es col·locarà davant de cadascun dels seus pretendents. Només lliurarà una rosa a aquells amb qui desitja continuar l'aventura i seran ells qui decideixin si volen acceptar el simbòlic regal. Aquells que no rebin la flor llavors seran eliminats del 'reality'.

Un conte amb final feliç… O no

Tanmateix, el camí no serà tot de color rosa i hi sorgiran contratemps a què els protagonistes hauran d'enfrontar-se. Gelosia, dubtes, rivalitats, intrigues, llàgrimes, desacords i desamors que marcaran els alts i baixos d'aquesta nova aposta de Telecinco. Al final d'aquest romàntic itinerari, Sheila podrà compartir si ha trobat l'home perfecte i si tots dos decideixen acabar l'experiència junts… I fins i tot compromesos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp