Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

JJ, l'home que pot enfonsar més a Antonio David Flores: «El que faltava»

El pare de Rocío Flores, amb l'objectiu de no perdre el contacte amb la premsa del cor, podria estar confiant en una persona amb molt mala reputació

La vida d'Antonio David Flores és una polèmica constant amb personatges poc recomanables. El seu passat amb l'advocat Rodríguez Menéndez n'és un clar exemple.

L'excol·laborador de 'Sálvame' va comptar amb l'ajuda de Rodríguez en la guerra que mantenia amb Rocío Carrasco i, fins i tot, van demandar a Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, el pare de Rocío Flores ha tingut amistats que guarden un fosc passat i que contribueixen a tacar la seva imatge.


Amb tot això, 'Informalia' ha afegit un nou nom a la llista. Es tracta d'una persona amb la qual té molta confiança i que l'estaria ajudant a mantenir-se en el món del cor.

El nou amic d'Antonio David Flores

'Rocío: Contar la verdad para seguir viva', ha deixat en evidència la manipulació que va exercir l'exguàrdia civil sobre alguns periodistes. Rocío Carrasco s'ha encarregat de desemmascarar-los.

Lydia Lozano, Kiko MatamorosMaría Patiño han estat alguns dels assenyalats. El pare de Rocío Flores els donava informació perquè després els col·laboradors la deixessin anar als platós o revistes del cor.

Els col·laboradors mai van contrastar la informació que els donava Antonio David. Ara, després de destapar les seves mentides, ningú vol estar a prop del malagueny. La seva versió ja no és creïble i molt pocs estan disposats a escoltar-lo.

No obstant això, el marit d'Olga Moreno no està sol. Segons publica 'Informalia', comptaria amb l'ajuda d'una persona que no té, precisament, bona reputació.

"Antonio es fia de qui menys li convé, sobretot d'un home que viu a Almeria", assenyala una persona propera a l'excol·laborador. Aquest nou confident no és anònim per a la premsa i la seva fama el precedeix. "És molt conegut en els mitjans de comunicació per les seves informacions falses", assegura.

Així és JJ el confident de l'excol·laborador de Sálvame

Amb les portes de Mediaset i de les revistes completament tancades, Antonio David ha de buscar altres alternatives. Necessita mantenir-se en el món de la premsa del cor per seguir traient profit de la seva exdona.

"Aquest personatge va presumint que Antonio David l'ha triat com a intermediari per filtrar certes notícies als periodistes", expliquen sobre el seu nou amic. L'objectiu és clar. "Que sigui el seu 'home de palla' quan li interessi crear polèmica amb assumptes relacionats amb Rocío Carrasco".

'Informalia' afirma que coneixen molt bé a aquest 'personatge'. Les seves inicials, JJ, són suficients per alertar a l'excol·laborador del passat turbulent del seu nou amic.


Segons expliquen, a JJ li encanta la fama i és capaç de fer qualsevol cosa per ser protagonista. De fet, sembla que la seva afició sigui donar informació falsa que afectin terceres persones.

És més, ell va ser l'encarregat de donar informació sobre una presumpta baralla entre Enrique Ponce i Ana Soria en una platja. Malgrat que la notícia era falsa, aquest fals confident va aconseguir el seu objectiu. Els mitjans de comunicació es van fer ressò i el torero va reaccionar.

Sorprèn molt que Antonio David vulgui confiar en aquest personatge, ja que podria complicar-li la situació i patir les conseqüències. I això és "el que faltava".