IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Filtren que Juan Carlos planeja fugar-se d'Espanya

Segons 'Vanity Fair', el rei emèrit estaria valorant marxar de la Zarzuela

El rei Joan Carles valora traslladar-se de domicili
El rei Joan Carles valora traslladar-se de domicili | Catalunya Diari

Segons vam poder conèixer a principis d'aquest any, la intenció del rei Joan Carles de mudar-se a la localitat gallega de Sanxenxo era ferma. L'afició del rei emèrit a la vela i altres esports nàutics l'havia portat a visitar en constants ocasions el poble costaner situat a les Rías Baixas.

Cada estiu era habitual veure a Joan Carles passejar-se per aquesta petita localitat en què compta amb un cercle molt íntim de bons amics, com el president del Club Nàutic de Sanxenxo, Pedro Campos. No obstant això, com hem pogut conèixer gràcies a un extens reportatge publicat al número de maig de la revista 'Vanity Fair' el rei hauria estudiat una destinació més llunyana després de l'escàndol sorgit arran dels seus comptes a l'estranger.

Escapar de la Zarzuela

El reportatge publicat a 'Vanity Fair' i signat per David López tracta diversos aspectes importants sobre el cas Corinna i l'últim escàndol de Joan Carles per la seva opacitat financera, assenyalant entre altres qüestions que «en Palau diuen que Joan Carles estava literalment 'aferrissat' de Corinna. El rei ha generat molta brutícia per fer-se ric. I Corinna és part d'ella».

Segons assenyala el reportatge, diverses persones properes a la Casa Reial van filtrar com va viure Joan Carles el comunicat emès per Felip VI, en què es desmarcava del seu pare renunciant a la seva herència. «Joan Carles desitjava fugir però de forma permanent. Escapar de la Zarzuela, on la seva relació amb els reis i Sofia no existeix», assenyalen les fonts a 'Vanity Fair'.

No obstant això, com hem pogut saber a través d'aquest text, Sanxenxo no era la primera opció del rei, que pensava «anar-se'n a República Dominicana on té bons amics magnats del sucre» exposa el reportatge. No sabem si finalment el rei valora traslladar de forma permanent el seu domicili fora de la Zarzuela, la veritat és que davant l'actual situació de crisi sanitària aquesta possibilitat sembla complicada i podria revifar la crisi institucional de la monarquia al nostre país.


Comentaris

envia el comentari