El rei Joan Carles rep el suport de la persona que més estima dins la Família Reial

Les reaccions després de l'anunci de la marxa d'Espanya de el rei emèrit no s'han fet esperar

Joan Carles al Congrés dels Diputats
El rei emèrit ha anunciat la seva decisió d'abandonar Espanya | CatalunyaDiari

El rei Joan Carles ha anunciat la seva marxa d'Espanya i les reaccions de tots els sectors socials i polítics espanyols no s'han fet esperar.

Sigui per mostrar el seu suport o el seu rebuig a rei emèrit, les xarxes socials es van inundar de comentaris sobre la controvertida decisió de l'anterior monarca.

No obstant això, fins al moment no comptàvem amb cap mostra de suport dels membres més propers a la Família Reial. Més enllà del comunicat oficial emès per Casa Reial per mostrar el suport de Felip VI al seu pare, desconeixem l'opinió la resta de membres de la família.

El rei Joan Carles rep el suport de la seva néta preferida

Es podia esperar que les seves filles Helena i Cristina, així com les seves nétes i néts, es mantinguessin al marge de qualsevol declaració. Això no obstant, Victòria Frederica ha sorprès mostrant el seu suport públic al seu avi a través d'un detall en xarxes socials.

Així, la filla de la infanta Helena s'ha convertit en l'única de la família en donar suport públicament a rei emèrit.

victòria Frederica
Victòria Frederica de Marichalar és la néta preferida de Joan Carles | Catalunya Diari

No és un secret per a ningú que Victòria Frederica és la néta preferida de Joan Carles. Tal com recull la revista 'Lecturas', el rei emèrit sempre ha mostrat favoritisme per Elena i la seva néta gran, amb la qual comparteix la seva gran afició pels toros.

Victòria Frederica dóna suport al seu avi a Instagram

La relació entre avi i néta sempre ha estat excel·lent, prova d'això és l'incondicional suport que Victòria Frederica li ha donat en els moments més durs per l'ex-monarca.

Recentment, la jove era preguntada pels escàndols del seu avi i no va dubtar a mostrar la seva cara menys amable davant l'assetjament de la premsa. Ara, després de l'anunci de Joan Carles, La filla d'Helena ha compartit una fotografia amb el seu avi a les seves xarxes socials.

Segons informa 'Lecturas', la jove va canviar durant unes hores la foto de perfil del seu compte d'Instagram per una en què apareix amb el seu avi. Una reivindicació breu i silenciosa que ha estat l'única mostra de suport de la família a Joan Carles.


Comentaris

envia el comentari