Joan Carles I rep una notícia que feia temps que esperava: la visita que rebrà

Cristina i Helena han viatjat aquest cap de setmana als Emirats Àrabs

El Rei Joan Carles I molt seriós
Joan Carles I rep una notícia que feia temps que esperava: la visita que rebrà| GTRES

Joan Carles I ha rebut la millor de les notícies aquest cap de setmana. El rei emèrit, que no viu el seu millor moment a Abu Dhabi, passarà aquesta setmana en companyia de les seves dues filles. I és que, segons ha anunciat 'Vanitatis' en exclusiva, les infantes Cristina i Helena s'han desplaçat aquest passat dissabte als Emirats Àrabs per estar amb el seu pare, que en aquest moment necessita més suport i companyia que mai.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des que Joan Carles I va anunciar la seva decisió d'abandonar Espanya, el rei emèrit s'ha sentit molt sol a tants quilòmetres de la seva família, tot i el gran esforç de les seves filles per ajudar-lo i acompanyar-lo el màxim possible.

Les infantes Helena i Cristina van a Dubai per visitar al rei Joan Carles I

Aquest últim viatge és el segon que fa la infanta Helena amb destinació Orient en tan sols un mes, i ja és la tercera visita que realitza al seu pare des que va abandonar Espanya. L'anterior viatge d'Helena va ser el passat 3 de gener, una visita que la primogènita dels emèrits va allargar una setmana, més del previst, tot i que va deixar als seus dos fills Victòria i Felip, sols a Madrid.

Anteriorment, a finals de novembre, va seguir el mateix patró de viatge en la que va ser primera visita al seu pare, ja que la germana gran de Felip VI ha escollit sempre el mateix horari de vol, amb sortida al migdia des de Madrid i amb destinació Dubai. Els seus viatges ja no intenten ser discrets ni passar desapercebuts, encara que solen informar del viatge amb molt poc temps d'antelació perquè no s'acumulin curiosos i mitjans de comunicació en els voltants de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Cristina viatja als Emirats després de passar el cap de setmana amb Iñaki Urdangarin

En el cas de Cristina, el viatge cap a Orient ha estat més complex i ha requerit diverses escales. La filla mitjana de la reina Sofia i Joan Carles ha hagut d'agafar un vol des de Ginebra a Espanya, on cada cap de setmana visita al seu marit. Iñaki Urdangarin gaudeix cada cap de setmana del permís penitenciari que li permet desplaçar-se fins a la casa de la seva mare, situada a Vitòria, segons consta en l'escrit del jutge de vigilància penitenciària que li va concedir el tercer grau.

D'aquesta manera, la infanta Cristina ha aprofitat per estar amb el seu marit un parell de dies abans de viatjar aquest diumenge als Emirats Àrabs per passar la setmana amb el seu pare i la seva germana. Per això, tot indica que es tracta de la segona visita de la dona d'Iñaki Urdangarin a Joan Carles I, tot i que fins al moment només s'ha tingut constància real d'aquest últim viatge. Per tant, no hi ha dubte que les infantes fan un gran esforç per visitar el seu pare en plena pandèmia del Coronavirus.

De fet, el viatge el realitzen amb destinació Dubai i no la capital, Abu Dhabi, on resideix el rei emèrit, per culpa de les restriccions. En aquest moment, el Govern no expedeix visats per a turistes que vulguin anar a la capital, on s'exigeix presentar un permís especial, però sí per als que vulguin anar a Dubai. A més, la infanta Helena, en tornar a Suïssa, haurà de romandre en confinament domiciliari durant deu dies, encara que presenti una PCR negativa.

Per aquesta raó, les reiterades visites a Joan Carles I en aquesta situació actual no fan més que aixecar sospites sobre el possible mal estat de salut del rei emèrit, a qui hem vist molt desmillorat, amb dificultats per caminar i sostingut per dos guardaespatlles en les seves últimes fotografies filtrades.


Comentaris

envia el comentari