Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors

La boda a l'engròs i sense mesures d'un futbolista que implica Elena Tablada

Les imatges de l'enllaç han causat gran indignació entre la població espanyola
Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors
La boda a l'engròs i sense mesures d'un futbolista que implica Elena Tablada | Catalunya Diari

La mascareta s'ha convertit en el complement més important del nostre dia a dia des que va esclatar la pandèmia, encara que és important portar-la ben posada perquè sigui efectiva, tant és així que utilitzar-la malament pot ser motiu d'acomiadament a la feina. Però, encara hi ha persones que no compleixen amb l'obligatorietat d'aquests equips de protecció i això és el que ha passat aquest cap de setmana en un casament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Unes imatges molt polèmiques

Aquest dissabte, 6 de febrer, Jaime Navarro, el jugador del planter del Reial Madrid, i la seva parella, Beatriz Ungría, cunyada d'Elena Tablada, s'han donat el 'sí, vull' al Casino de Madrid, un dels llocs més grans de la capital espanyola. Un enllaç que no ha passat desapercebut per la rellevància dels nuvis i que ha causat gran indignació a les xarxes socials.

La núvia, Beatriz Ungría, és germana de Javier Ungría, espòs d'Elena Tablada. Després de l'allau de crítiques, l'ex de David Bisbal va explicar que els van fer la PCR a tots els convidats i només van poder acudir els que van donar negatiu. Fonts de l'organització del casament asseguren que es va complir escrupolosament amb el protocol i els aforaments marcats per la llei: menys de cinquanta convidats, taules de quatre comensals i higienització del local.

Malgrat això, s'han filtrat alguns vídeos de l'esdeveniment que han provocat l'enuig dels usuaris de Twitter perquè en les imatges que s'han publicat cap dels assistents portava posada la mascareta, així com tampoc mantenien la distància de seguretat. En una de les gravacions es pot veure els convidats posar-se dret i començar a agitar els tovallons mentre els nuvis entren ballant a la sala del banquet. A més, els nuvis fins i tot saluden amb les mans i s'abracen amb alguns dels presents.

Així mateix, diversos dels assistents a l'enllaç matrimonial, com Juan Lebrón o Elena Tablada, han publicat diverses fotos i 'stories' en els seus comptes d'Instagram que reafirmen que, tot i estar en plena tercera onada de virus, no han complert les mesures de restricció imposades pel govern regional.

Gran indignació

Unes imatges que han causat gran indignació entre els usuaris de les xarxes socials, que no han trigat a mostrar el seu descontentament amb la forma en què s'ha dut a terme la cerimònia.

«M'avergonyeixo de ser madrileny gràcies a Isabel Díaz Ayuso i a José Luis Martínez-Almeida. Centenars de morts cada dia i ells segueixen permetent que els seus "amics" facin el que vulguin. Fàstic absolut», ha escrit una persona en el seu compte de Twitter.

«Vaig pensar que seria abans de la pandèmia perquè no hi havia ni un sol convidat amb mascareta fins que em vaig fixar en el cambrer», ha escrit una altra usuària, destacant que els cambrers sí que portaven posats els equips de protecció.

Després del gran enrenou que s'ha format després que sortissin a la llum les imatges de l'enllaç, els organitzadors del casament han sortit en defensa de Jaime Navarro, de Beatriz Ungría i de totes les persones que van acudir a la cerimònia.

Segons ells, tots els convidats es van fer una PCR abans d'assistir a l'enllaç i les taules del banquet estaven disposades de tal manera que tan sols poguessin seure de quatre a sis comensals en elles, tal com assenyalen les restriccions anticovid per a l'hostaleria a Madrid.

Les mesures de seguretat en els casaments a la comunitat de Madrid

Tal com indiquen des de la pàgina web de la capital espanyola, està permès celebrar casaments i altres cerimònies religioses de caràcter social, tant en espais a l'aire lliure com en llocs tancats, però és obligatori complir amb les normes imposades per frenar l'expansió del virus.

L'aforament màxim és del 50% i s'ha de mantenir la distància mínima de seguretat, d'almenys 1,5 metres, entre els assistents i en el cas que no es pugui, s'ha de procurar la màxima separació. L'ús de la mascareta és obligatori en qualsevol cas. A més, no es pot fer cap activitat que comporti ball o còctel i el consum del menjar i de la beguda s'ha de realitzar assegut a la taula.