Imatge de Joan Manuel Serrat durant un dels seus concerts

Joan Manuel Serrat es continua recuperant de l'ensurt i revelen quin és el seu estat

Joan Manuel Serrat explica com es troba després de l'accident

Joan Manuel Serrat ha revelat quin és el seu estat després del gran ensurt que es va emportar fa un parell d'anys. I és que, el 2020, un dels seus grans amics dins de panorama musical espanyol va patir un accident que l'ha mantingut molt preocupat fins avui.

Durant el concert amb Joaquín Sabina, celebrat al Wizink Center de Madrid el 12 de febrer d'aquell mateix any, l'intèrpret de 19 días y 500 noches va haver de ser evacuat en llitera del pavelló després de desplomar-se a l'escenari.

El cantant va caure de l'escenari des d'una altura d'un metre i mig aproximadament, accident que el va obligar a cancel·lar tots els seus concerts programats pels pròxims mesos.

Primer pla de Joan Manuel Serrat amb un micròfon
Joan Manuel Serrat està molt pendent de l'evolució de Joaquín Sabina | GTRES

Després d'uns minuts de tensió, l'intèrpret va tornar per disculpar-se amb tots els fans. «M'he donat un cop molt fort a l'espatlla. Amb tot el dolor del meu cor, me n'aniré a l'hospital, no s'imaginen com ho sento».

A conseqüència d'aquesta caiguda, va patir un hematoma intracranial i va haver de ser operat d'urgència. Això ha mantingut Joan Manuel Serrat molt preocupat fins avui.

Ara, el gran amic de Joan Manuel Serrat ha fet una confessió sobre un dels moments més controversials de la seva carrera musical.

Joan Manuel Serrat explica tots els detalls

Joan Manuel Serrat no s'esperava que el seu gran amic i company de professió fes públic un dels episodis més íntims de la seva carrera musical. Continua recuperant-se de l'ensurt, però sap que està fora de perill i que l'escàndol és cosa del passat. Aquesta dedicació demostra que el seu estat és molt bo: segueix en forma.

Poques setmanes abans de l'estrena de l'esperada sèrie documental de Joaquín Sabina, l'artista ha volgut explicar com va viure aquell dur episodi que va protagonitzar durant el concert el febrer del 2020 al Wizink Center.

Precisament, aquesta producció audiovisual comença amb l'accident que també cita en el seu nou senzill, Sintiéndolo mucho. En aquell moment, una de les persones que més pendent va estar de la seva recuperació va ser Joan Manuel Serrat, que temia per la seva vida.

Foto de Joaquín Sabina
Joaquín Sabina està molt agraït per l'ajuda que li va brindar Joan Manuel Serrat | Europa Press

Tot i que ara Sabina ja està totalment recuperat de l'ensurt, el cantautor no pot evitar seguir molt pendent de la seva evolució.

Tal com relata el protagonista d'aquesta nova sèrie documental, aquells dies van ser molt durs, però gràcies al suport del seu gran amic va poder superar aquest sotrac.

I és que hi va haver un moment en què es va arribar a plantejar abandonar la seva carrera musical, però, gràcies a Joan Manuel Serrat, va recuperar les ganes de cantar.

«Molts es van pensar que m'havien amortitzat quan vaig viatjar del Wizink Center en llitera a l'hospital, amb els dits del Serrat entrellaçats, tornant-me les ganes de cantar», confessa Sabina.

Joan Manuel Serrat també va voler parlar d'aquest terrible episodi que va viure amb un dels seus grans amics dins del panorama musical espanyol.

Durant la seva entrevista a El Hormiguero, el convidat va assegurar que encara està molt preocupat per ell. I és que, tot i que Sabina ja s'ha aconseguit recuperar, per a l'intèrpret de Mediterráneo va ser un dels moments més difícils de la seva vida.

Foto de Joan Manuel Serrat
Joan Manuel Serrat continua molt pendent de la seva recuperació | GTRES

«Ho vaig viure de manera sonora perquè era un dels pocs moments en què estàvem separats i jo m'estava canviant la petaca de so», va començar relatant el cantant.

«Vaig sentir el soroll i quan vaig treure el cap ja ho vaig veure. Quan van cridar: «Ha caigut, ha caigut»,vaig intuir el que estava succeint», va continuar Serrat, assegurant que en aquell moment temia per la vida del seu company. I és que Joan Manuel es troba perfectament, el seu estat és immillorable. Per això, es preocupa pels seus éssers estimats.

Per sort, avui dia, Joaquín Sabina gaudeix d'una molt bona salut. I, encara que ja no necessita tanta atenció com abans, Joan Manuel Serrat continua estant molt pendent de la seva evolució.