Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia Ortiz

Letícia confirma al xicot de la seva filla Elionor que ho té prohibit

Letícia no vol que la seva primogènita tingui distraccions

Letícia  es reunirà aquesta mateixa setmana amb la seva filla gran, que ha tornat a Espanya. Elionor té compromisos que ha de complir corresponents al seu paper com a futura reina i la seva mare ha pres una decisió que afecta de ple la nova il·lusió d'Elionor i que el deixa totalment apartat.

El pròxim 28 d'octubre, la Família Reial assistirà al lliurament dels Premis Princesa d'Astúries on Elionor exerceix de mestra de cerimònies. Tot i això, la primogènita dels reis haurà de tornar dos dies abans a Espanya, cosa que farà que es perdi hores lectives.

Letícia pren una decisió respecte al xicot de la seva filla

La reina s'ha pres molt seriosament el paper que la seva filla gran té dins de la Casa Reial. Des de fa anys, la seva educació gira al voltant del seu futur com a reina i, a poc a poc, va assumint més obligacions institucionals.

Una és presidir els premis que porten el seu nom. Aquest any se celebraran dos dies més tard per aprofitar les vacances programades al UWC Atlantic College, on Elionor cursa segon de Batxillerat.

Primer pla de la reina Letícia molt seriosa
Letícia no vol que la seva filla tingui distraccions | GTRES

Tot i això, haurà de tornar abans del que s'esperava per ser present en els nombrosos actes que precedeixen la gala. Així doncs, no li queda més remei que avançar les vacances i marxar a Espanya dos dies abans.

L'agenda que té programada, però, fa impossible que el seu xicot pugui viatjar amb ella. Recordem que l'estiu passat un jove misteriós va acompanyar la Família Reial durant les seves vacances d'estiu. Es va rumorejar que es tractava del xicot d'Elionor i que aquest havia estat presentat de manera oficial a Felip i a Letícia.

Primer pla d'Elionor
Letícia no vol que el xicot de la seva filla sigui present als premis | GTRES

Tots els ulls estaven posats a la tornada d'Elionor a Espanya per veure si, en aquesta ocasió, el mateix noi apareixia al costat de la família. Tot i això, tot apunta que la Princesa viatjarà sola per centrar-se en la seva tasca en el lliurament dels premis que porten el seu nom.

Es tracta d'una cerimònia molt important i Letícia no desitja que res ni ningú enteli el gran dia de la seva primogènita. Així doncs, tot està llest perquè dijous que ve 27 d'octubre reaparegui públicament.

 

Letícia ho té tot llest

La reina Letícia està completament segura que Elionor acapararà totes les mirades d'aquí a uns dies. I és que cada cop que Elionor torna a Espanya, tots els mitjans de comunicació es bolquen a conèixer l'última hora sobre la seva estada al Regne Unit.

Fa poc va ser el seu pare qui va confirmar que d'aquí a uns mesos començarà la seva formació militar, un dels passos que tot hereu al tron ha de superar. Però, ara que encara li queden mesos per fer-ho, Elionor té al davant una agenda molt completa.

Família Reial
Letícia no vol que res eclipsi el gran dia d'Elionor | EUROPA PRESS

La Casa Reial ha publicat els actes institucionals als quals la Família Reial haurà d'acudir els pròxims dies. Així, serà Elionor qui presideixi la majoria com a cap visible de la gala.

Aprofitant que l'internat on estudia tancarà una setmana per vacances, la germana de Sofia volarà cap a Espanya. Això sí, ho farà dos dies abans del que havia planejat, cosa que farà que es perdi dos dies de classe.

Princesa Elionor en un discurs.
La princesa Elionor presidirà un any més els premis Princesa d'Astúries | Gtres

El XXX Concert dels Premis Princesa d'Astúries se celebrarà aquest dijous a la tarda. Per això, Elionor haurà d'agafar un avió dimecres o dijous al matí. Divendres serà el gran dia de la gala amb la cerimònia al teatre Campoamor d'Oviedo.

A més, no serà fins dissabte 29 quan la filla de Letícia donarà per finalitzats els actes amb el lliurament del premi al Poble Exemplar d'Astúries 2022. Per tant, Elionor té una agenda molt atapeïda on no hi ha lloc per distraccions.

Això sí, una vegada acabi tot, la família tornarà a Madrid per celebrar l'aniversari d'Elionor. Tindrà fins al set de novembre per gaudir dels seus abans de tornar a emprendre les classes.

Qui sap si ja a Madrid, i un cop complerts els seus compromisos oficials, Letícia permetrà que el xicot d'Elionor celebri amb ells el seu 17è aniversari.