El periodista del Telenotícies de TV3 Xavi Coral

TV3 anuncia qui substituirà Xavi Coral després del seu comiat

El periodista torna als estudis per posar-se al capdavant del Telenotícies Migdia

El periodista XaviCoral s'acomiadava aquest cap de setmana de Brussel·les tot anunciant a través de les xarxes socials que la connexió del passat dissabte, 18 de juliol, era l'última que realitzava des de la capital europea. El català ha passat 4 anys informant des de Brussel·les als espectadors del Telenotícies de TV3.

Coral torna a Catalunya i ho fa per reincorporar-se als estudis de Sant Joan Despí per posar-se al capdavant del Telenotícies Migdia  i substituir CarlesPrats. Això sí, les connexions de TV3 amb Brussel·les es continuaran fent i ahir s'anunciava qui ocuparà el lloc del Xavi per informar de tot el que passi a la capital de Bèlgica.

Joan Raventós, el nou corresponsal de Brussel·les

Raventós, fins ara periodista de la secció d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3 agafa el relleu de Coral i informarà des de la capital de Bèlgica i ho farà al costat del corresponsal de Catalunya Ràdio, Jordi Baró que s'acomiadava de Xavi Coral aquest cap de setmana a través de les xarxes socials.

Aquest però no ha estat l'únic canvi anunciat als estudis de TV3 i és que el corresponsal a París, JosepCapella, torna a la delegació de Madrid i el seu substitut per informar des de la capital francesa és el periodista DavidMelgarejo.