Joana Sanz

Joana Sanz confirma que se separa definitivament de Dani Alves

Joana Sanz ha publicat una carta on anuncia la fi del seu matrimoni amb Dani Alves

Joana Sanz, dona de Dani Alves, ha confirmat el que ja era un secret a veus. La model, finalment ha anunciat que se separa de l'exjugador blaugrana. En les darreres setmanes, han estat moltes les especulacions davant la imminent ruptura. Així, Joana Sanz posa punt final al seu matrimoni amb el brasiler. 

L'anunci l'ha fet a través de les seves xarxes socials amb una fotografia on es pot veure una carta escrita a mà. «Des de petita escric els meus sentiments per expressar-me, suposo que per ser filla única. Sigui com sigui, em fa bé. M'encantaria que les línies aquí escrites fossin d'amor i felicitat, però no és el cas», comença dient la de Tenerife. 

«Han sigut mesos horribles, no els més durs de la meva vida, perquè m'he enfrontat a moltes tempestes, però sí que molt foscos i dolorosos. La sensació d'abandonament i soledat torna a tocar la meva porta», continua. I és que no deu haver estat gens fàcil per ella que el seu marit hagi estat acusat d'haver violat una jove de 23 anys. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Joana Sanz trenca el seu matrimoni

Dani Alves, està tancat a la presó de Brians 2 a l'espera de judici per suposadament haver abusat sexualment d'una noia de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre. La repercussió del cas Alves ha estat abismal i totes les proves presentades pels Mossos d'Esquadra apunten al brasiler com a culpable.

En aquesta carta, Joana Sanz mostra el seu dolor davant la complicada situació viscuda en els darrers mesos. «Vaig escollir com a company de vida una persona que era perfecta. Sempre hi va ser quan més el necessitava. Em costa tant acceptar que aquesta persona hagi pogut trencar-me en mil trossos», assenyala. 

«Soc increïble perquè són treballadora, independent, intel·ligent, detallista, afectuosa, divertida, fidel i humana. Tan humana que tot i el dolor que m'ha causat, continuo estant aquí, al seu costat. Continuo i continuaré, però d'una altra manera», ha explicat Sanz posant sobre la taula la fi del seu matrimoni amb l'ex del Barça

«L'estimo i l'estimaré sempre, qui digui que l'amor s'oblida s'està autoenganyant. Però m'estimo, em respecto i em valoro molt més a mi mateixa. Tanco una etapa de la meva vida que va començar el 18/05/15», ha conclòs la model.