Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores envia un missatge que confirma el que sent per la seva mare

Rocío Flores llança un enigmàtic missatge a través de les xarxes socials

Rocío Flores està allunyada de qualsevol polèmica, la jove està molt centrada en la seva família i amics, i no vol entrar en res relacionat amb la televisió. Tot i això, Rocío recorria a les seves xarxes socials per enviar un enigmàtic missatge a través d'una 'story' d'Instagram.

En principi, no és una cosa nova, Rocío Flores és molt activa a les xarxes socials, on ha tingut molt d'èxit. Però, aquesta última 'story' podria amagar una mica més. I és que, segons apunten molts usuaris, les paraules que ha compartit Rocío al seu Instagram serien una confirmació directa sobre el que sent respecte a la seva mare.

Rocío Flores i el missatge que ho confirma tot

Ja fa uns mesos des que Rocío Flores optava per desaparèixer del tot del focus mediàtic i allunyar-se de la televisió. La jove veia que la seva salut mental s'estava deteriorant i l'enrenou mediàtic era cada vegada més  i més gran:

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Aquests mesos sense aparèixer a la televisió m'han anat molt bé psicològicament. Ho he passat molt malament, no d'ara, sinó des de ja fa temps. Al final, volia tranquil·litat i és el que tinc», comentava fa unes setmanes.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores prefereix mantenir-se al marge de polèmiques | INSTAGRAM @ROTRECE

A més, amb l'arribada del nou Codi Ètic de Mediaset, el seu nom s'esborrava del tot de la graella de la cadena, cosa sobre la qual també es va pronunciar:

«De tot se n'aprèn. Estic força serena i això és el que vull. Al final s'ha fet malbé la meva imatge tant laboral com personal. Se m'ha destrossat la vida», confessava Rocío Flores.

Rocío Flores té molt clar que la televisió només ha servit per danyar i perjudicar la seva vida. Per això, la filla d'Antonio David va començar a esquivar qualsevol polèmica i a no pronunciar-se sobre la seva mare. No obstant això, a les xarxes socials sí que és molt activa, i, de vegades, la jove comparteix uns enigmàtics missatges que fan pensar molt.

El més recent de tots és una publicació amb un text molt directe que ha provocat tota una revolució a les xarxes. Molts són els que apunten que anava dirigida cap a tota la voràgine mediàtica creada per la seva mare i la famosa 'marea fúcsia'.

Imatge del text de Rocío Flores d'Instagram
Rocío Flores comparteix un text molt revelador a les seves xarxes | INSTAGRAM @ROTRECE

«Gent que perd vida intentant destrossar la d'altres i gent que guanya vida intentant millorar la seva», es podia llegir al text. Ràpidament, les xarxes s'han revolucionat amb la publicació compartida per Rocío Flores.

Les especulacions han començat a saltar, ja que Rocío podria afirmar amb aquestes paraules el que sent cap a la seva mare amb tot el que ha passat. Això sí, la noia no ha donat gens d'importància a les especulacions que ha despertat, i, per descomptat, no s'ha pronunciat.

 

Rocío Flores, refugiada en els seus

Rocío Flores ha trobat en el seu xicot i en la seva família el refugi perfecte per suportar aquests durs mesos a nivell mediàtic. Per a la jove, no ha estat gens fàcil que el seu nom acapari alguns dels titulars més durs i sensacionalistes dels últims temps.

Rocío Flores i Manuel Bedmar a París
Manuel Bedmar, el gran suport de Rocío Flores | Xarxes socials @rotrece

A més, malgrat els rumors de ruptura amb Manuel Bedmar, la parella ha continuat apostant fort per la  seva relació. La veritat és que es troben en el seu millor moment. Manuel s'ha convertit en un dels pilars fonamentals a la vida de Rocío Flores i no li ha deixat anar la mà en cap moment aquests últims dos anys.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!