Muntatge amb la foto de María Patiño i el logotip de 'Supervivietes'

María Patiño dona una exclusiva sobre un concursant de 'Supervivientes'

María Patiño ha deixat en dubte el participant

María Patiño està seguint molt interessada la nova edició de 'Supervivientes', que després comenta a 'Sálvame'. Així, a més de conflictes, ha descobert que un concursant ha posat sobre la taula una suposada teoria sobre el pacte que poden tenir dos companys.

Qui l'ha plantejada és el fotògraf Sergio Garrido, que ha tingut una baralla per la qual ha estat assenyalat. Aquesta situació ha portat María a posar en dubte la seva hipòtesi. Ho ha fet sustentant-se en una informació exclusiva que ha donat relativa a una situació inesperada que va viure amb el participant fa un temps.

María Patiño coneix la teoria i l'enfrontament de Sergio Garrido

María Patiño ha analitzat, com cada dia, què ha passat de nou al 'reality' de supervivència i això l'ha fet emetre a 'Sálvame' el xoc que Garrido ha tingut amb dos dels seus companys, Arelys i Asraf. Tot perquè ha insinuat que tenen un pacte per no nominar-se i arribar al més lluny possible al 'reality'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María ha pogut veure que, davant d'aquesta acusació, l'al·ludida ha assenyalat: «Això és mentida. Jo amb Asraf ni hi he parlat, ho podria haver fet, però no ha estat així». L'altre assenyalat ha deixat anar a Sergio: «Ets 'radio patio'».

La presentadora ha comprovat que el fotògraf ha respost: «D'anada o de tornada, els traginers fan trobada. Ja veurem les cosetes que passen. A concursar».

Imatge de Sergio Garrido
María Patiño ha estat testimoni que Sergio Garrido ha fet una greu acusació | TELECINCO

La tensió ha augmentat quan Garrido s'ha sentit 'acorralat', i és que Alma també s'ha posat en contra seva. Ha manifestat: «És lleig que estiguis contínuament traient coses de fora». A això,  ell ha respost: «Això no és així i, ho sento, però jo dic el que penso».

Davant de la situació, Asraf ha afirmat: «El que vol és provocar-ne un, discutir amb un altre, vol que tothom vagi en contra seva. Ho fa per fer-se la víctima i dir que tots l'ataquem, però no és així. Ell ataca tothom primer. Que els seus fills el vegin així, donant aquest exemple…».

María Patiño ha vist que aquestes últimes paraules han tret de polleguera el fotògraf. Tant és així que a crits s'ha dirigit al xicot d'Isa Pantoja: «Als meus fills ni els mencionis, cago'n dena. No tens tu ous per mencionar-los».

Tot i això, el concursant marroquí ha continuat dient: «Hi ha paparazzi bons, hi ha gent que busca la seva informació bé, que contrasta les informacions, però deixar anar per deixar anar». I Sergio ha respost: «Qui fa les informacions soc jo. A la meva feina soc el número u».

 

María Patiño qüestiona el concursant amb una exclusiva

La presentadora de 'Socialité', després de veure l'esmentada baralla a partir de la teoria de Garrido, ha volgut comentar-la a 'Sálvame'. Ho ha fet qüestionant el suposat pacte que ell assenyala entre Asraf i Arelys. Per posar-lo en perill, s'ha basat en l'experiència que hi va tenir fa temps.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño ha posat en dubte la veracitat de la teoria de Sergio Garrido després de la seva pròpia experiència amb ell | Mediaset

María ha explicat que ell la va acusar d'una cosa que no era certa. Així, ha relatat que «en el meu cas va capgirar una situació. Jo me'n vaig anar a la platja amb una amiga, em fico al mar i després surto».

«Llavors, Sergio s'acosta i em diu: «T'he enxampat. T'hi has ficat perquè estàs col·laborant amb un fotògraf que és a l'altra banda perquè et faci la foto des de la millor perspectiva». I jo li vaig dir: «Però si jo no he vist ningú»».

Davant d'aquesta acusació, Patiño es va dirigir a la seva amiga i li va dir: «Ho veus, moltes vegades ens diuen que afavorim i col·laborem». A això ha afegit: «Ell estava convençut que jo estava pactant una foto».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!