Imatge d'Eva González amb Cayetano Rivera

Eva González pren una decisió amb el seu fill que deixa Cayetano Rivera mut

Eva González ja està al corrent dels últims esdeveniments

Eva González sempre s'ha caracteritzat per portar una vida força tranquil·la, ja que no se sent còmoda davant de cap enrenou. Per això, les últimes notícies de Cayetano Rivera l'han situat en una posició tan compromesa: ja no hi ha marxa enrere. El torero ha trobat l'amor gràcies a una presentadora portuguesa anomenada Maria i les fotos que han sortit són molt clares.

Eva González no ha fet cap comentari sobre el tema, però és evident que se sent inquieta per aquest tema. No vol que res l'afecti i sap que qualsevol comentari que faci es girarà en contra seva. Per això, ha passat a l'acció. Ha pres una decisió que ha deixat sense paraules tothom, fins i tot Cayetano, i el seu fill s'ha vist esquitxat.

Eva González amb un gran somriure
Eva González sempre dona la cara | GTRES

Eva ha decidit celebrar l'aniversari del seu fill sense la presència de Cayetano Rivera, una actitud que ha cridat l'atenció de tothom. Recordem que fa uns mesos l'andalusa es va organitzar per passar la Nit de Reis al costat del seu ex pel bé del nen. De fet, aquest acostament va fer que els rumors de reconciliació sonessin amb força, rumors que han resultat ser infundats.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Eva és al punt de mira de la premsa i hi ha qui diu que s'ha molestat amb la seva ex perquè no coneixia la presència de Maria. La model no ha confirmat ni desmentit aquesta informació i tot fa pensar que no ho farà mai. La seva intenció és passar inadvertida, entre altres coses perquè vol que el públic només parli d'ella per fer referència al seu talent.

González, segons ha informat una coneguda agència, ha passat l'aniversari del seu fill sense Cayetano Rivera. La situació entre ells continua sent cordial, però evidentment els rumors de reconciliació s'han esfumat per sempre. El torero, seguint el testimoni d'un amic proper, està força il·lusionat amb la seva nova xicota.

Eva González: les seves imatges més cridaneres

Eva s'ha convertit en la protagonista del moment perquè una agència l'ha gravat al costat del nen. No ha fet declaracions, però ha respost al reporter amb un somriure enorme i ha assentit quan li han preguntat pel seu estat. No vol que el públic es confongui ni que ningú es pensi que està dolguda amb el seu ex, ans al contrari.

Primer pla de Cayetano Rivera.
Cayetano Rivera s'ha tornat a enamorar | GTRES

González, segons ha sortit publicat, està feliç per Cayetano, l'únic que li molesta és que la notícia l'hagi afectat. La seva intenció és passar desapercebuda i està cansada d'escoltar rumors que no es corresponen amb la realitat. El problema és que l'última cosa que ha decidit no farà més que augmentar la tensió: no té escapatòria.

La presentadora ha tirat la casa per la finestra i ha celebrat l'aniversari del seu fill amb magnificència, però sense el torero. De totes maneres, això no demostra que tinguin mala relació; de fet, l'entorn assegura que estan en contacte permanent. El que sí que és cert és que González vol distanciar-se de Cayetano per evitar confusions innecessàries.

Eva González té un projecte al cap

Eva està centrada en la seva vida professional i no vol que res ni ningú el distregui. Ha sortit publicada que està immersa en una aventura molt especial, però res  sortirà a la llum fins que estigui tot ben lligat.

González aprofita el seu temps lliure per estar amb la seva família, ja que per a ella no hi ha res més important i vol deixar-ho clar. La seva màxima il·lusió és que els mitjans el deixin tranquil·la per poder fer una vida normal. Aquesta fortalesa ha deixat Cayetano Rivera mut, que no ha parlat des que s'ha confirmat la seva relació amb María Cerqueira.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!