Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco

Antonio David Flores envia el missatge definitiu a Marta Riesco

Antonio David ha dit el que pensa a Marta Riesco

Antonio David Flores ha estat el principal suport de Marta Riesco en aquests complicats moments pels quals ha passat. Allunyada de Telecinco, amb una baixa mèdica i diversos 'haters' a les seves xarxes socials, no han fet més que complicar el seu dia a dia. A més, ara Antonio David li ha volgut dedicar unes paraules.

Marta Riesco ja ha tornat a treballar a 'Fiesta'.  Hi és des del cap de setmana passat, després de recollir l'alta del metge. Estava molt contenta i emocionada per tornar-hi i va explicar que tot ha anat bé, tot i que li va tocar estar a redacció.

A més, també va assenyalar que aviat tornaria als seus reportatges. Però, queda la incògnita de saber com, atès que se suposa que està vetada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons el veto, no podria sortir a Telecinco ni se'n podria parlar, de manera que els reportatges, com fins ara els feia, no podria fer-los, si no aixequen el seu veto.

Antonio David Flores dona suport a Marta Riesco en tot el que està passant

Antonio David Flores ha tingut unes paraules d'afecte molt emotives amb Marta Riesco a través d'una publicació al seu Instagram. «El que pateixes durant els últims mesos és inacceptable i incomprensible per part d'un mitjà de comunicació que abandera causes segons els interessa en el seu negoci».

De manera forta comença el missatge d'Antonio David ficant-se directament amb La Fàbrica de la Tele . «Són la fàbrica de la manipulació. Imposen un pensament únic», assegura l'excol·laborador d'aquesta mateixa productora.

Imatge d'Antonio David Flores amb el logotip de Telecinco
Antonio David Flores ha aprofitat el seu missatge per carregar contra la Fábrica de la Tele | Catalunya Diari

«Són especialistes a distorsionar la realitat. A incitar el seu públic a l'odi, a l'assetjament i a destrossar les vides de les persones, enganyant-los a tots vilment quan són els que tenen més a amagar», prossegueix.

Malgrat que Marta Riesco ja ha tornat a Telecinco, Antonio David no ha dubtat a carregar-hi una vegada més. Tant, que fins i tot es refereix a ells com a «organització criminal». «Són l'exemple d'una organització criminal mai abans vista a la televisió, i per això hauran de respondre davant de la justícia», assegura l'exguàrdia civil.

Segons Antonio David Flores, «ostenten el rècord en sancions de CNMC i demandes als jutjats per personatges famosos on vulneren tots els seus drets. Ara,  una de més, l'assetjament laboral i l'abús de poder».

Antonio David envia unes paraules d'amor a Marta Riesco

Després de tot el reguitzell de missatges contra La Fàbrica de la Tele, ha dedicat unes boniques paraules a Marta Riesco. «Marta, et vull veure aviat recuperada. Vull que tornis a ser la persona forta i lluitadora que ets, ara més que mai».

«Que tornis a donar-nos el millor de tu, que ens facis riure, que ens donis amor. Perquè saps que hi ha molta gent que té cura de tu i que t'estima», recorda Antonio David Flores.

Imatge de Marta Riesco amb Antonio David Flores sobre una moto
Al mateix missatge, al final, ha dedicat unes afectuoses paraules a Marta Riesco | INSTAGRAM: ANTONIODAVIDFLORES

També ha volgut rememorar una cita que diu així: «Valent qui diu la veritat tot i saber que pot perdre la seva calma».

No obstant això, la resposta de Marta Riesco no ha estat cap altra que un simple cor. Així, doncs, no cal gaire més per saber que aquest text, tot i que no l'ha fet ella, li pot tornar a portar problemes a la feina. Però, Marta Riesco el que més s'estima és el seu lloc de reportera. De fet, va assegurar que mai havia estat tan feliç com treballant a 'Fiesta'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!