ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

L'empresari català Joaquim Güell, ex de Cayetana, parla del seu divorci: «Les famílies sempre perduren»

El multimilionari, descendent de la poderosa família Güell, ha estat banquer d'inversió, director de mitjans de comunicació i és inversor financer
Cayetana Álvarez de Toledo té nacionalitat francesa, argentina i espanyola | Europa Press

 

El més català de Cayetana Álvarez de Toledo té nom i cognoms, i és el seu exmarit. Joaquim Güell, un home de negocis multimilionari i descendent de la poderosa família Güell, que té el famós parc barceloní batejat al seu honor, és també familiar de personalitats famoses com Ágatha Ruiz de la Prada o Paco de Lucía. És inversor i directiu de mitjans de comunicació, i va estudiar a Aula, Harvard i Science Po. Va conèixer Cayetana Álvarez de Toledo mentre ella estudiava a Oxford.

 

«Les famílies sempre perduren»

El matrimoni, que es va divorciar ara fa un any i mig, vivia en una espectacular mansió de Madrid, a prop de la parròquia de San Jerónimo el Real, los Jerónimos. Tenen dues nenes en comú, Cayetana i Flavia. Güell ha parlat sobre el seu divorci i sobre Catalunya en una entrevista per 'ABC'. Explica que «les famílies sempre perduren i no crec que un matrimoni que duri més de 10 anys i que hagi donat moments meravellosos, fills, cases, ambients i amistats pugui dir-se que ha fracassat».

 

Joaquim Güell, empresari multimilionari català i exmarit de Cayetana | Cedida

 

«A Catalunya no la reconec»

Però Güell ràpidament té l'habilitat de frenar l'entrevistador, quan aquest li pregunta quin és el tacte que més li recorda a l'estiu. «Havíem quedat en no parlar de dones», li diu. Sobre Catalunya, afirma que «no la reconec, potser mai ho vaig fer». «A Barcelona sí, i és pitjor», diu amb claredat. Güell també parla de les seves filles. A la pregunta de 'Casarem a les filles?', la seva experiència el fa respondre: «Però segurament no ho farem ja amb la il·lusió que duri per sempre».

 

També et pot interessar...