Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Joaquín Prat aconsegueix emocionar Ana Rosa Quintana amb la seva decisió

La veterana periodista es queda sense paraules en veure el que Joaquín Prat ha fet

Joaquín Prat ha vist com la seva vida professional dins de Mediaset ha fet un canvi radical. Ho ha fet després del terratrèmol que s'ha produït per la marxa de Sonsoles Ónega. El col·laborador és conscient que l'elecció de la seva companya ha provocat un enrenou important als passadissos de Telecinco.

A causa de la situació en què es troba, la cúpula de Mediaset va decidir que aquest seria elegit per substituir Ónega. Era un espai televisiu que mantenia unes discretes audiències durant els darrers anys, però el col·laborador  les haurà de millorar durant els pròxims mesos.

Joaquín Prat i l'elecció que ha fet que la seva amiga s'emocioni

El cas és que el treball que han encarregat a Joaquín Prat no serà una tasca fàcil per a ell. I és que ja s'havia acostumat a la seva tasca de presentador titular de Cuatro al dia.

Ana Rosa Quintana
Joaquín Prat ha fet que la seva companya de treball s'emocioni | INSTAGRAM-TELECINCO

Els canvis s'han produït aquesta mateixa setmana i Prat ha pronunciat unes paraules molt emotives que han fet efecte en la gent més propera a Joaquín Prat. El cert és que dilluns passat, 18 de juliol, va ser un dia intens als passadissos de Mediaset. Joaquín Prat es va posar al capdavant de Ya es mediodía per intentar portar alguna innovació a aquest espai. Fa només tres dies, el comunicador s'acomiadava del seu format preferit fins ara, Cuatro al día, on l'ha substituït, també a inicis de setmana, Ana Terradillos.

Joaquín Prat es posa al capdavant de Ya es mediodía després del comiat

«Espero que gaudeixis d'aquesta nova etapa tant com jo. No tinc cap dubte que Cuatro al Dia es queda a les millors mans». Així es va expressar el col·laborador en finalitzar una exitosa etapa com a presentador de l'espai vespertí de Cuatro. No obstant això, la realitat és que tots els ulls s'han posat en el debut de Joaquín Prat, que ha estat un dels més emotius que recordem.

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
Sonsoles Ónega marxa (de mala manera) de Telecinco | GTRES

Joaquín Prat va posar punt final a Cuatro al dia cinc anys després de ser-ne el seu presentador titular. «Avui em toca acomiadar-me de vosaltres, aquest programa ha estat el millor regal que m'ha fet la meva vida professional. Però, no hi ha cap presentador que estigui per sobre de qualsevol programa de televisió, això seria injust», va confessar.

També va tenir unes paraules per a Mediaset i per la productora Unicorn Content. A més, també va demanar perdó. «Demano perdó a l'audiència pels meus errors, n'he comès molts, cada dia. També per les paraulotes que se m'escapen, però les paraulotes formen part del llenguatge», així, Prat entonava el mea culpa.

«No em fallin, que avui faig el meu debut en aquest sant programa»

Dilluns passat, l'amic d'Ana Rosa va recollir el testimoni de Marc Calderó, que va presentar Ya es mediodía durant les vacances i baixes de Sonsoles Ónega.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat ja s'encarrega de presentar 'Ya es mediodía' | Mediaset

A Prat el vam veure al final d'El programa del verano. Va cridar l'atenció el moment del comiat de l'espai matinal, ja que es va donar pas d'aquesta manera.

«Ens veiem d'aquí a 30 segons a Ya es mediodía, no em fallin, que avui faig el meu debut en aquest sant programa». Per sort per al periodista, els platós dels dos programes de Telecinco estan enganxats. I amb prou feines va recórrer uns metres per passar del sofà del Club Social a la taula de debat del seu nou programa.

De moment, l'audiència no ha donat l'esquena a Joaquín Prat aquests primers dies. Tanmateix, el col·laborador sap que dirigir l'espai televisiu com la seva antiga presentadora ho feia, que ara està a Atresmedia, no serà fàcil.