Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Maramoros destapa la trista realitat familiar que afecta la seva filla Anita

Kiko coneixia el secret que ara ha sortit a la llum

Kiko Matamoros sempre s'ha caracteritzat pel seu alt tren de vida. Sempre envoltat de luxes, no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de viure amb totes les comoditats. Una vida de què també han fet gala els seus fills gràcies a la fama que el seu pare els va portar amb safata.

Tot i això, no tots gaudeixen de la mateixa sort, les seves filles menys mediàtiques reneguen de viure a costa de 'ser filla de'. Mentre que la seva filla Ana no es parla amb Kiko, però sí que s'aprofita del seu cognom. Tanmateix, no sempre ha estat així, els orígens d'Anita estan molt allunyats de la fama i del luxe de les influencers.

Kiko Matamoros i els orígens humils de la seva filla Anita

Kiko Matamoros i Makoke van formar una de les parelles mediàtiques més famoses del moment. La model i el col·laborador de televisió formaven un tàndem perfecte amb què guanyaven uns quants milers d'euros. Així es van poder permetre una enorme casa en una de les zones més prestigioses de Madrid on es feien amb la flor i nata de la televisió.

L'ex de Matamoros va fer el salt a la fama gràcies a la seva feina com a hostessa del Telecupón i va arribar a assistir a festes de renom a la nit madrilenya. A poc a poc, la seva vida va quedar exposada als mitjans de comunicació i la relació amb el col·laborador va ocupar gran part de l'interès mediàtic.

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros coneixia els orígens humils de la seva família política. | Europa Press

Tot i això, es coneix poc sobre la vida més personal de l'hostessa. L'exmodel sempre s'ha descrit com una dona molt familiar, però mai no ha parlat sobre el seu entorn més privat. Fins ara.

La col·laboradora de Viva la vida revelava en el seu compte d'Instagram que és membre d'una família molt nombrosa. Té cinc germanes i és tia de, ni més ni menys, deu nebots, dels quals se sent molt orgullosa i feliç de compartir la seva vida amb ells.

Tot i estar envoltada de luxes i fer viatges de somni, l'exmodel procura no perdre la humilitat que tant li va inculcar el seu pare. Aquell qui va ser sogre de Kiko Matamoros es va mudar de Noruega a Espanya amb els seus fills per feina i va treballar de valent per donar-los un futur.

«El pare era un home excepcional, va ser medallista olímpic de bàsquet», va recordar el col·laborador. «La veritat és que era un gran home i va ser una gran pèrdua», va lamentar en esmentar la mort de l'avi de la seva filla Ana.

Es destapa la veritat sobre la família de la filla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros i la seva exdona es van conèixer el 1998 en un restaurant, encara que ella era 13 anys menor, en va quedar enamorada. Junts van tenir la seva única filla en comú dos anys després, Anita. Tot i això, després de 20 anys, el matrimoni va decidir separar-se.

Des de llavors, la vida de la model ha fet un capgirell considerable, però sempre ha procurat estar al costat de la família. No vol oblidar els seus orígens i, més d'una vegada, ha viatjat fins a Noruega per retrobar-se amb el seu passat.

«Em van impressionar molt els fiords», va confessar després de tornar del país nòrdic. Aquesta terra és la que el seu pare va haver d'abandonar per qüestions laborals per traslladar-se a viure a Espanya.

L'exdona de Kiko Matamoros no només té sang noruega, ja que el segon cognom és gallec. La seva família materna va deixar Galícia per assentar-se a Màlaga on la col·laboradora va passar tota la vida.

De fet, fa dos anys, en plena pandèmia, la model va haver d'acomiadar la dona més important de la seva vida, que va morir als 88 anys. «Ens has deixat un buit impossible de recuperar, però sempre estaràs ocupant gran part del meu cor», va publicar en les xarxes.

«La família que vas crear seguirem tal com ens vas deixar, amb el teu llegat basat en l'amor», va afegir completament trencada.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022