Primer pla de Chenoa.

La rutina secreta de Chenoa per tonificar el seu cos i presumir d'un ventre pla

D'aquesta manera, la cantant aconsegueix lluir un cos i uns abdominals perfectes

Baixar de pes i aconseguir un cos tonificat és un dels grans objectius quan pensem a aprimar-nos. En aquests casos, famoses com Chenoa serveixen de gran inspiració, ja que poden presumir d'un cos perfecte.

Una de les zones que criden més l'atenció del cos de la cantant són els seus abdominals d'acer. El millor, sens dubte, és que Chenoa sempre està disposada a ajudar. Per això, no dubta a compartir les rutines que fa a les xarxes socials.

Instagram s'ha convertit en un recurs per trobar bons propòsits i entrenaments efectius. En el cas de la cantant, la seva rutina destaca perquè és senzilla i es pot dur a terme des de casa gairebé sense material.

La rutina en què fa èmfasi Chenoa per lluir abdominals

Un dels últims entrenaments que Chenoa ha decidit compartir al seu Instagram està focalitzat en el tren superior. És a dir, la cantant revela com aconsegueix mantenir aquests braços i abdominals tonificats.

1. Flexions o push-ups

El primer exercici que forma part de l'entrenament de tren superior de la cantant són les flexions. En posició de planxa, Chenoa puja i baixa deixant que els seus braços facin tota la feina.

Encara que pugui semblar senzill, es tracta d'un exercici molt complet i efectiu. En el cas que no tinguis el fons suficient per dur-lo a terme, comença recolzant els genolls a terra.

Primer pla de Chenoa.
La cantant compagina rutines de tren superior i inferior | GTRES

 

2. Exercicis de pit

 

Un bon exercici que també comparteix la cantant consisteix a exercitar els músculs del pit, així com els braços. Asseguda a terra amb les cames creuades i l'esquena recta, Chenoa ajunta les mans i comença a pujar. Tot això, és clar, controlant la respiració, fent que siguin els seus pectorals els que facin la major part de la feina.

3. Exercicis rotatoris

Per exercitar els abdominals, la cantant se situa a terra, amb l'esquena recta, i mou els braços de banda a banda, amb moviment rotatori. Aquest exercici, ideal per als músculs oblics, el pots intensificar, com fa Chenoa, afegint-hi una manuella o qualsevol pes que tinguis a casa.

Aquí pots veure el vídeo que la cantant ha publicat al seu compte d'Instagram:

La cantant també entrena el tren inferior

Tot i que una de les seves últimes rutines s'ha centrat en el tren superior, la cantant sempre fa entrenaments complets. Al seu Instagram també va publicar una rutina perfecta per al tren inferior on fa ús d'una motxilla amb pes. Això fa que li costi més feina i que els músculs treballin amb molt més esforç.

Aquí pots donar un cop d'ull al vídeo del seu entrenament de cama:

Una rutina fàcil que pots fer a casa

Una de les millors qualitats que té aquesta rutina de Chenoa és la seva senzillesa. Com ella mateixa mostra, es tracta d'un entrenament efectiu que duu a terme a casa, ja que funciona a la perfecció per al cos.

Per completar-lo, només necessitaràs unes quantes manuelles o afegir pes en una motxilla, així com unes ampolles o qualsevol llauna que tinguis a casa teva. Sens dubte, serà una bona manera d'agafar l'hàbit i de sentir-te bé.

A més, també és important seguir l'exemple de la cantant i no posar com a excusa l'estiu. Fins i tot els dies que fa més calor, cal continuar entrenant, ja que la constància serà la clau que marqui la diferència. Quan comencis, t'hi aficionaràs.

De fet, només uns dies després del casament, Chenoa va continuar amb el seu entrenament. Si alguna cosa destaca de la cantant és la seva gran força de voluntat, una cosa que demostra cada cop que pot a través de les seves publicacions a xarxes com Instagram.