Primer pla de l'actor espanyol José Coronado

José Coronado i el problema de salut que el persegueix i no deixa dormir el seu fill

L'actor espanyol parla obertament de l'episodi que gairebé li costa la vida

José Coronado viu una de les millors etapes de la vida. Els seus èxits professionals cada cop són més nombrosos, com hem pogut veure a la sèrie televisiva que està a punt d'acabar. Sí, perquè ha estat un dels grans protagonistes de la ficció per la qual Mediasetha apostat més fort aquests últims mesos.

La seva interpretació a la sèrie Entrevías ha estat, sens dubte, un dels millors papers del galant espanyol durant aquesta temporada. A més a més, l'amor li ha donat una altra oportunitat amb Irene López i la veritat és que l'intèrpret no pot estar més feliç actualment.

José Coronado reviu el moment més dur de la seva vida

Això sí, a la vida de José Coronado no tot han sigut somriures, ja que va patir un greu problema que ara recorda amb respecte. L'actor ha patit diversos contratemps a la seva vida, i alguns a nivell de salut que gairebé acaben amb ell.

Però, especialment, va patir de valent quan es va haver d'enfrontar fa uns anys a una malaltia que el va posar més a prop de la mort que de continuar vivint.

Pla general de l'actor José Coronado
José Coronado i l'infart que gairebé li costa la vida | Europa Press

La realitat és que l'actor de Telecincono pot deixar de pensar què li va passar fa cinc anys. Concretament, va ser l'abril del 2017 i quan estava sol a casa seva a Madrid.

La veritat és que el seu fill Nicolás se n'havia anat al camp uns dies per desconnectar durant les vacances. Així que, el que va passar aquell dia va ser totalment inesperat, i a Coronado se li posen els pèls de punta en recordar-ho.

L'infart que gairebé acaba amb la vida del conegut actor

L'actor espanyol va patir un infart de miocardi agut. Va començar a sentir un dolor realment intens al pit, però, per sort per a ell, va poder trucar a una ambulància i el següent que recorda és que era a la sala d'operacions d'un hospital.

Imatge de José Coronado als Premis Platino del Cinema Iberoamericà
José Coronado, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Va ser operat de forma immediata i els cirurgians van haver d'incrustar-li un stent, que és un dispositiu que permet a l'artèria que es queda oberta. Així, pot circular perfectament la sang i així es va evitar el mal funcionament del sistema coronari del conegut actor.

«Em va trucar mitja Espanya, em va sorprendre molt que hi hagués tanta gent que es preocupés per mi. Fins i tot amics de l'escola que tenia oblidats. M'han arribat més missatges que quan em van donar el Goya», confessava totalment emocionat i agraït amb el suport dels que més el coneixien en aquells moments crítics.

«Per mi l'infart ha estat una benedicció, un premi en lloc d'una putada»

D'aquesta manera, a l'actor no li va quedar més remei que canviar radicalment els seus mals hàbits de vida. Així doncs, va veure's obligat a prendre decisions per evitar un altre ensurt que podia ser mortal.

Per tant, va començar a portar una vida més saludable. Per exemple, va deixar de fumar, va començar a fer una bona alimentació i va practicar esport de forma habitual.

Imatge de José Coronado saludant a la premsa
José Coronado ha canviat de vida radicalment des del 2017 | Europa Press

Ara, a Coronado li queda una lliçó de tot allò que va patir el 2017. «Per mi l'infart ha estat una benedicció, un premi en lloc d'una putada. M'ha avisat el cos en circumstàncies favorables, perquè així puc posar remei a temps», va posar de manifest el protagonista d'Entrevías.

Oblidar aquell dia tan terrible no va ser una tasca senzilla, ja que va haver de lluitar contra les seves pors, tornar a la rutina laboral i lluitar contra una depressió. «Totes aquestes pors em van fer reflexionar i treballar moltíssim per sortir d'aquesta foscor», concloïa l'intèrpret.