Primer pla de Mercedes Milá

Mercedes Milá trenca el seu silenci per plantar cara al seu pitjor enemic a Telecinco

Mercedes Milá es defensa de manera contundent de l'última amenaça que ha rebut

Mercedes Milá ha protagonitzat una guerra contra una de les cares més reconegudes de Telecinco. La seva opinió sobre el concurs de Kiko Matamoros no va agradar gens a l'exsupervivent, que no va dubtar a defensar-se de les acusacions de la periodista.

Sent fidel al seu estil, Matamoros va carregar contra Milá com només ell sap fer-ho: amenaçant. Tot i això, la comunicadora té una àmplia trajectòria i no ha cedit davant les provocacions del col·laborador. Tan contundent com sempre, Mercedes responia sense gens de por.

Mercedes Milá respon al seu enemic més gran

Si alguna cosa caracteritza Mercedes Milá és que sempre diu el que pensa sense cap filtre. Mai ho ha fet i molt menys ho farà ara amb 71 anys i unes quantes dècades de feina a l'esquena. És una periodista sincera i sense pèls a la llengua que mai no li ha importat el que pensi la gent d'ella.

És precisament aquesta sinceritat la que l'ha portat a enfrontar-se a un Kiko Matamoros que va venir amb l'arma carregada del seu viatge a Hondures. El seu pas per Supervivientes va ser molt decebedor i el col·laborador no ha encaixat bé les crítiques.

Primer plar de Mercedes Milá agafant-se el coll de la camisa.
Mercedes Milá contestar a les amenaces de Kiko Matamoros. | Europa Press
 

«Matamoros s'està retractant cada dia més i ja no pot tapar més les vergonyes», va començar dient Milá. «És un home prepotent, vanitós i amb una certesa de ser millor que ningú», va assenyalar. Unes paraules que recollia l'exsupervivent i de les quals es va defensar amenaçant de revelar coses del passat de la catalana.

«Podria explicar públicament coses que sé d'ella que potser modificarien una mica la imatge que té», ha manifestat Matamoros.

Com era evident, la premsa no va trigar a fer arribar a Mercedes Milá les insinuacions que havia deixat caure el col·laborador. «M'és igual», va contestar la comunicadora deixant clar que no té cap intenció de perdre el temps amb Matamoros.

La seva reacció ha estat molt aplaudida pels seguidors de la periodista, però no pel tertulià, que tornava a carregar contra ella.

Mercedes Milá «no ha sabut assimilar que el temps passa»

Sálvame recollia la reacció de Mercedes Milá i el col·laborador demostrava que no li havia agradat gens la seva actitud. Conscient que ara és una de les cartes amb què compta per continuar generant polèmica, Matamoros tornava a carregar contra ella.

«Em sembla una expressió malsonant i impròpia d'una senyora amb la seva trajectòria professional», començava opinant. «Ella no ha tingut un comportament exemplar als platós i crec que no ha sabut assimilar que el temps passa per a tots», afegia.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko insisteix a carregar contra Mercedes Milá. | CatalunyaDiari

 

Tot seguit, va voler enviar-li un missatge directe a qui va ser presentadora de Gran Hermano. «Hi ha una cosa que et va molt bé, Mercedes: 'qualsevol temps passat va ser millor', i això és el que t'encaixa més bé, maca», va sentenciar.

Unes declaracions que recorden a quan Milá va ser presentadora del reality que va marcar un abans i un després a Telecinco. Els col·laboradors van recordar la seva trajectòria professional al capdavant de Gran Hermano abans que deixés de presentar-lo. Va ser llavors quan Kiko va deixar caure una altra insinuació: «Li van dir que no, que te'n vas, compte», va tornar a amenaçar.

Primer pla de la periodista i presentadora Mercedes Milá.
A Mercedes Milá no l'intimiden les amenaces del col·laborador. | GTRES
 

Segons Mercedes, el seu adeu va ser degut a un problema de salut, però pel que sembla Matamoros té una altra versió. Una en què la presentadora «no va marxar per voluntat pròpia», donant a entendre que va ser acomiadada.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022

De moment, la periodista no ha fet cap declaració. Caldrà esperar per veure si es reafirma en la seva actitud de no contestar o en cas contrari entra a la guerra contra el col·laborador.