Primer pla de Manuel Martos somrient a un photocall

Manuel Martos confirma els rumors sobre la salut de Raphael aportant proves

Manuel Martos ha donat la darrera hora sobre la salut del seu pare

Manuel Martos segueix immers en les seves vacances romàntiques amb Amelia Bono després d'haver-se reconciliat. I és que la parella decidia donar-se una segona oportunitat mesos després d'anunciar que se separaven. No obstant això, des d'un primer moment deixaven clar que continuarien sent una família pel bé dels seus quatre fills.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono ferms en la decisió de tornar | EP

«El nostre amor i el nostre afecte seguirà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent», anunciaven a les seves respectives xarxes socials.

«I seguirem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara. Hem estat, som i seguirem sent una família feliç. Sempre. Gràcies a tots pels vostres missatges d'afecte», finalitzaven.

Aquesta reconciliació també coincideix amb el 14è aniversari del seu casament. «Estàvem molt bé i ara, millor encara que tot molt bé», aclaria Amelia. «Estem tots molt feliços», remarcava.

Imatge de perfil de Raphael i el seu fill Manuel Martos
Raphael i el seu fill, Manuel Martos | GTRES

Segons sembla, l'entorn de la parella jugava un paper molt important en aquesta nova oportunitat i així ho compartien. «Van començar com de zero, amb les seves sortides i les cites», afirmen.

«Estan com el primer dia, com si haguessin començat avui. Han arribat al punt de fer esborrany i compte nou, eliminar el passat i, sobretot, el que ha passat aquest darrer any», aclareixen.

Una reconquesta mútua «ha estat lenta però efectiva». «El més conscient de tot ha estat el més gran, Jorge, i es va posar feliç. Cal dir que ells no han notat res perquè la vida d'Amelia i Manuel ha estat més o menys igual» expliquen.

D'altra banda, sembla que la més afectada acabava sent Natalia Figueroa, la mare de Martos.

La salut de Raphael, una gran preocupació per a la família

«Va ser una gran garrotada per a ella perquè mai s'ho va figurar. Els veia molt bé amb els seus quatre fills i se'n va endur un gran disgust i va estar molt trista. Raphael també, però ell l'ha portat d'una altra manera», explicaven sobre això.

Així mateix, la salut de l'artista també ha estat al punt de mira, sobretot per la malaltia que pateix i de la qual ha parlat obertament. Raphael pateix hepatitis B arran de l'addicció a l'alcohol. «És una malaltia tan traïdora que no dona la cara mai», explicava fa un temps.

Imatge de la família de Raphael, posant junts a un photocall
Raphael i els seus tres fills | Europa Press

Tot i que mai havia begut ni fumat i que portava una vida molt sana, va començar a canviar lentament. «Vaig començar a beure ampolles d'aquelles petites dels hotels perquè em feien dormir», reconeixia el cantant.

«No vaig pensar mai, quan vaig començar a notar símptomes, a la feliç ampolla per dormir», matisava. A més a més, va fer el possible perquè la seva dona no sospités res.

I malgrat que es negava a anar a l'hospital, finalment va acabar adonant-se que era l'únic camí per refer-se. «Tenia una de les complicacions més greus que hi ha dins de la cirrosi hepàtica», reconeixia el cantant.

Raphael
Raphael reconeixia públicament els problemes de salut| GTRES

Per aquest motiu havia de ser operat d'emergència i sotmetre's a un trasplantament de ronyó. «Va ser molt dur, prefereixo gairebé no parlar-ne perquè prefereixo que es quedi com en un mal somni», explicava sobre això.

A principis d'any, Raphael també enviava un comunicat en què donava a conèixer que a causa d'una laringitis no podria actuar fins a finals del mes de juny.

«Se m'està partint el cor en haver d'ajornar el concert a Madrid del 6 de juliol, però no hi ha més remei per recuperar-me d'una vegada per totes, que és el que tot volem», assegurava abatut.

I a això s'hi suma que al març donava positiu en coronavirus. «Escric per comunicar-vos que he donat positiu en covid. Afortunadament, soc asimptomàtic i em trobo bé», tranquil·litzava els seus seguidors.

Malgrat tots aquests sots, el seu fill deixava clar que Raphael no té intenció de retirar-se dels escenaris. «No sé fins quan, però no para. Fa el que li agrada i mentre estigui amb ganes seguirà», assegurava.