Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Qui va matar a Mario Biondo: Raquel Sánchez Silva s'enfonsa en una data especial

Raquel Sánchez Silva ha estat testimoni de com el cas de l'italià ha tornat a estar al punt de mira

Durant els últims anys, la vida de Raquel Sánchez Silva ha passat tant per alts i baixos com també per bons moments. I és que la periodista va conèixer el que semblava ser l'amor de la seva vida, Mario Biondo, a Supervivientes 2011.

Així mateix, Hondures va ser testimoni de la història d'amor entre la presentadora i el càmera. Després d'un any de relació, la parella va decidir fer un pas més. D'aquesta manera, el 2012 a l'illa de Sicília es van donar el 'sí, vull' davant de familiars i amics.

Tot i això, només un temps després, la tragèdia va arribar a la vida de Raquel. El seu marit va ser trobat sense vida el 30 de maig del 2013 al pis que tenia la parella a Madrid.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
El matrimoni només va durar un any. | Europa Press
 

Per a la periodista aquest va ser un cop dur. Fins avui la segueix turmentant el que els forenses li van comunicar: que Mario s'havia suïcidat. En canvi, la seva exfamília política sempre va assegurar que el càmera va ser assassinat.

Especialment, la seva tràgica mort torna a ser notícia perquè el 18 de juliol Mario Biondo hauria fet 40 anys. Després d'anys de misteri i incertesa, encara avui dia continua sense esclarir-se el que va passar aquella terrible matinada.

Raquel Sánchez Silva guarda silenci al 40è aniversari de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva continua sense superar la tràgica mort de qui va ser el seu marit. Tot i que les autoritats van decidir tancar el cas per falta de proves per demostrar que es tractés d'un homicidi, els exsogres de la periodista van insistir que s'havia d'investigar més a fons.

I en lloc de donar suport a la seva exfamília política, la presentadora va creure en la justícia espanyola i va decidir girar full. Precisament pel misteri que hi ha al voltant de la mort del càmera, a Itàlia el cas continua obert després de la insistència dels familiars de Mario.

De manera que durant aproximadament una dècada, tant Santina com Giuseppe Biondo no han parat de lluitar perquè es faci justícia. Justament fa uns mesos tornaven a parlar públicament per comunicar que s'havien aconseguit noves proves.

Sens dubte, una època que va ser molt dura per a Raquel perquè els seus exsogres van confessar de manera pública el que pensaven sobre la seva actuació davant de la mort del seu fill. «No entenem per què no ha estat al costat de la família en aquests moments complicats». «I per què s'ha negat a reobrir el cas de qui va ser el seu marit», admetien.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Una família trencada per una mort que encara no s'ha esclarit. | GTRES
 

Després d'aquestes polèmiques declaracions que van afectar la presentadora perquè va rebre moltes crítiques culpant-la de la mort de Mario Biondo, ara els progenitors del càmera han tornat a trencar el seu silenci.

I és que aquest dilluns l'italià hauria fet 40 anys, i per això els seus pares van decidir fer-li un homenatge. «Avui n'hauries fet 40, el meu amor. Qui sap quants somnis haguessis realitzat i quantes satisfaccions ens haguessis donat. Ja fa nou anys que lluitem perquè es faci justícia amb tu i lluitarem fins al final», començaven dient.

«També gràcies a tots aquells que ens donen suport, això és una manera de demostrar-te tot el nostre gran amor cap a tu i estem segurs que t'arribarà fins al cel», escrivien.

Després de les seves emotives paraules, els exsogres de Raquel rebien una gran quantitat de missatges de suport i afecte. Com bé es pot advertir en la felicitació, cap d'ells està disposat a llençar la tovallola, per la qual cosa arribaran fins on calgui per descobrir, finalment, la veritat.

Un reconegut criminòleg, al capdavant del cas de Mario Biondo

Sens dubte, les intencions de l'exfamília política de Raquel Sánchez Silva continuen sent les mateixes des que Mario Biondo va morir. Per aquest motiu, amb l'objectiu de demostrar a la justícia que no es va tractar d'un suïcidi, han contractat el criminòleg Óscar Tarruella.

Com ell mateix afirma per al mitjà ABC «el jutge que instrueix el cas a Itàlia continua prorrogant-lo. Espero que abans que s'acabi l'any es faci justícia. S'han presentat noves proves incriminatòries, segurament caldrà esperar fins al setembre».

Pel que fa a Raquel, la periodista no ha volgut aparèixer públicament a les xarxes socials i, molt menys, felicitar l'italià. I és que cada vegada que està activa a Instagram rep milers de missatges carregant durament contra ella i insultant-la, per la qual cosa prefereix mantenir-se al marge de la polèmica.

Així mateix, la periodista continua completament centrada en la seva tasca al món de la televisió. Durant aquest últim any, se l'ha pogut veure concursar a l'exitós format d'Antena 3, El Desafío, on va quedar en tercera posició.