Paren els peus a Alessandro Lequio en directe per les seves paraules sobre Rocío Carrasco

Joaquín Prat s’ha convertit en el gran defensor de Rociíto a ‘El programa de Ana Rosa’

Alessandro Lequio segueix sense donar treva a Rocío Carrasco. Des que va començar a emetre's la seva sèrie documental, el col·laborador italià s'ha mostrat molt dur amb la protagonista del relat.

L'exmarit d'Ana Obregón s'ha posicionat a favor d'Antonio David Flores, defensant la seva presumpció d'innocència després d'haver-se arxivat les demandes per presumptes maltractaments i traient a relluir la seva faceta de bon pare per haver-se fet càrrec dels seus fills adolescents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva polèmica opinió sobre el cas el va acabar situant en el punt de mira de Rocío Carrasco, que va aprofitar la seva aparició estel·lar en Telecinco, durant la seva entrevista en directe, per a contestar a totes les crítiques que havia rebut fins al moment per part de l'aristòcrata.

«Alessandro Lequio no ha entès res del que he explicat, però tampoc m'estranya. Gos no menja gos. Al final, si ho analitzes, si té aquest pensament que verbalitzes, em demostra que, si no és igual, és molt semblant a Antonio David», subratllava en el plató de Telecinco. No obstant això, el col·laborador de 'El Programa de Ana Rosa' no ha cessat en la seva obstinació de continuar qüestionant la veracitat del relat de la filla de Rocío Jurado i atacant a la dona pel paper que ha exercit com a mare.

Alessandro Lequio torna a qüestionar el paper de Rocío Carrasco com a mare

Lluny de ficar el fre, Alessandro Lequio continua alimentant l'incendi cada vegada que s’asseu en el programa dirigit per Ana Rosa Quintana. L'italià ha tornat a alçar la veu en contra de la decisió de Rocío Carrasco de mantenir-se distanciada dels seus fills, una opinió que manté encara que diversos experts psicòlegs han explicat el motiu d'aquesta difícil decisió que molts continuen titllant d'incomprensible. 

«Serà molt difícil una mediació mentre la filla segueixi en el context que fomenta la lapidació que ha estat rebent aquesta dona durant dues dècades. Ella abans que mare és dona i persona abans de res», advertia la psicòloga Sonia Cervantes durant l'emissió del novè capítol de la sèrie. Una opinió amb la qual també van coincidir altres experts i tertulians, com la professora Ana Bernal-Triviño: «Hem de bandejar frases com 'la mare ho perdona tot' i 'la mare és mare fins al final' perquè aquesta mare continua sent dona i té dret a viure», resolia l'especialista.

No obstant això, aquestes explicacions segueixen sense convèncer al pare del difunt Álex Lequio. Malgrat rebaixar el to de duresa emprat en altres intervencions, l'italià ha tornat a qüestionar públicament la decisió de l'exdona d'Antonio David de no mantenir contacte amb els seus fills des de fa diversos anys.

«Jo no dic que Rocío Carrasco sigui una mala mare, però el que si que dic és que no entenc la decisió d'una mare de no tenir en la seva vida als seus fills. No ho entenc ni ho entendré», advertia l'italià davant la desaprovació del seu company Joaquín Prat.

Joaquín Prat planta cara a Alessandro Lequio per la seva opinió sobre Rociíto

El presentador de ‘Cuatro al dia’, que s'ha convertit en el màxim defensor de Rocío Carrasco en 'El Programa de Ana Rosa', ha optat per retreure les paraules del seu company utilitzant un argument que la filla de Rocío Jurado ja va usar en la seva entrevista en directe. En aquell moment, l'ex d'Antonio David assegurava que l'italià no havia entès res del documental, unes paraules que ara ha secundat públicament Joaquín Prat.

«T'has perdut diversos capítols. No vull entrar aquí en una discussió, però per a començar t'has perdut el dels informes psicosocials», assegurava el presentador visiblement molest. «Es van presentar uns informes, però també hi haurà uns altres», advertia l'italià posant en dubte que els documents aportats per Rociíto mostrin una veritat absoluta.

«T'estic parlant dels informes adscrits al jutjat. No són els que presenten una part o una altra, són els oficials», li rebatia Joaquín Prat.  «Encara que existeixin aquests informes, jo segueixo sense entendre a una mare que ha agafat com a opció de vida no tenir als seus fills», sentenciava Alessandro Lequio tancant l'orella a l'argument del seu company.


Comentaris

envia el comentari