Rumors de divorci de María Patiño després de la seva última fotografia

La presentadora de 'Socialité' ha publicat una imatge que ha generat molt enrenou

María Patiño és una persona molt activa en les seves xarxes socials, i sol aprofitar-les per mostrar als seus seguidors tots els detalls de la seva vida. Generalment aprofita el seu compte d'Instagram o de Twitter per compartir els 'looks' que porta a 'Sálvame' i a 'Socialité' o per escriure algunes reflexions que fa. No obstant això, en aquesta ocasió ha fet servir les seves xarxes socials per fer una crida que ha sorprès més d'una persona.

L'última imatge de María Patiño

La presentadora de 'Socialité' ha publicat una instantània en les 'stories' del seu compte d'Instagram en què apareix ella al plató de Telecinco al costat d'unes paraules que han generat enrenou: «Seguiré somiant amb el príncep que aconsegueix salvar-me dels llops disfressats de xai». Un text que ha sorprès més d'una persona, ja que aquestes paraules podrien suposar la confirmació del final del seu matrimoni amb l'actor Ricardo Rodríguez.

Stories de Maria Patiño que deslliga els rumors de divorci
Stories de Maria Patiño que genera els rumors de divorci | Instagram (@mariapatino1508)

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Casament de somni

Fa gairebé dos anys, la presentadora es va casar en secret durant l'època estival de 2019, però, abans d'anunciar que havia passat per l'altar, la gallega va comunicar públicament a 'Socialité' que si algun dia es casava, esperava fer-ho sense que ningú ho sabés i així ho va aconseguir. María Patiño i Ricardo Rodríguez es van donar el 'sí, vull' en una cerimònia íntima durant un viatge a Sri Lanka, i no va ser fins que ella mateixa no ho va compartir a les seves xarxes socials quan es va saber que havien contret matrimoni.

Ni tan sols els companys de televisió de la gallega sabien que s'havia casat, una cosa que fins i tot va derivar en baralles amb alguna de les seves amistats perquè aquestes no es van prendre gens bé el fet que hagués mantingut ocult el seu pas per l'altar.

Tot i les topades que va haver d'afrontar després, María Patiño va tenir el casament que sempre s'havia imaginat quan era una nena: «L'escena que vaig penjar a Instagram era la que jo sempre havia somiat. Semblava una postal, i quan ho estàs vivint t'entra una mica de vertigen. Em vaig sentir molt afortunada. Tenia molt clar que volia el mar al meu costat».

Rumors de divorci

Tot semblava assenyalar que entre ells estava tot bé, fins i tot María Patiño li va dedicar una bonica publicació a les xarxes socials al seu marit per Sant Valentí, però les últimes paraules que ha compartit la presentadora en el seu compte d'Instagram han fet saltar totes les alarmes de divorci. I és que són molts els que han apuntat que les paraules que ha escrit la col·laboradora de 'Sálvame' podrien fer referència a una possible separació, i que ha decidit comunicar-ho de la mateixa manera que va fer amb el seu pas per l'altar.

La gallega ha assenyalat que encara està buscant al príncep que la salvi dels llops disfressats de xai i això ha provocat que tothom pensi que la seva relació amb Ricardo Rodríguez no està travessant el seu millor moment, i fins i tot que s'hagin divorciat. Encara que María Patiño sol compartir algunes instantànies del seu dia a dia en les seves xarxes socials, és molt recelosa de la seva vida privada i els detalls més íntims se'ls guarda per a ella.

Així, són molt poques les dades que es coneixen sobre el seu marit o sobre la família que ha format al costat d'ell i al costat del seu fill, ja que la presentadora sap com mantenir els seus secrets a un lloc segur i sembla que així seguirà sent. El poc que ha explicat el seu cercle més proper és que ella es desviu pels dos homes amb els quals comparteix la seva vida, però ara això podria haver canviat. No obstant això, caldrà esperar que sigui ella mateixa la que confirmi o desmenteixi si la seva relació segueix vent en popa, o si han decidit posar-li punt final.


Comentaris

envia el comentari