Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat no pot callar-ho més i admet que el menysprea des de fa temps

Joaquín s'assabenta en directe que algú va estar a punt de carregar contra ell

Joaquín Prat es va veure al mig i sense voler-ho en una polèmica. El presentador d' El programa de Ana Rosa s'assabentava en directe que tenia un enemic declarat sense saber-ho. Tot va ser arran de la intervenció de la suposada amant d'Ortega Cano qui va revelar l'animadversió de l'exdretà per Prat.

Patricia Donoso va assegurar que el vidu de 'La Més Gran' va carregar contra ell i que fins i tot es va plantejar trucar-li per recriminar-li la seva actitud. Una notícia que agafava per sorpresa Joaquín i que, de moment, Ortega no ha desmentit.

Joaquín Prat es queda mut davant del que acaba de descobrir

Joaquín Prat sempre s'ha caracteritzat per ser un presentador que no es mossega la llengua. Sense cap objecció s'ha pronunciat obertament sobre les polèmiques sense pensar en les repercussions que les seves paraules podrien tenir. Per això el que va confessar la suposada amant d'Ortega el va deixar tremendament sorprès.

Donoso va intervenir com una autèntica estrella de la televisió al Deluxe per deixar més d'un titular. Estava disposada a desemmascarar el marit d'Ana María després de la trobada d'insults que tots dos es van dedicar a Sálvame .

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat s'assabenta que Ortega no ho suporta | Mediaset

Les paraules que va transmetre Patricia a l'hora d'explicar anècdotes de José va donar per a molt i va deixar clar que no es mossegaria la llengua. Va revelar que la raó que el vidu de la xipionera no aguantés Jorge és perquè «no li agraden els maricons».

Unes paraules que van revolucionar el plató i que va donar pas que sortissin a la llum altres presentadors a la llista negra de l'exdretà. Va ser llavors quan el nom de Joaquín Prat va saltar a la palestra.

Primer pla d'Ortega Cano.
A Ortega no li agraden les opinions de Joaquín | GTRES

«I Joaquín Prat per què l'odia?», va voler saber Jorge. Donoso va ser clara i va trec+orrer a la memòria per confessar el que va passar fa temps. «Estàvem veient El programa de Ana Rosa i ell va dir: '¿però aquest perquè està parlant malament de mi?'», va explicar.

«'Li trucaré i el posaré al seu lloc!' Jo li vaig demanar que es tranquil·litzés», va afegir la convidada. Pel que sembla el marit de la dissenyadora simplement no va encaixar les crítiques que al seu dia en va fer Prat i va voler enfrontar-se al presentador.

Joaquín Prat i el seu posicionament contra Ortega

Joaquín encara no ha confessat què li ha semblat saber que el vidu de 'La Más Grande' no el suporta per les seves opinions sobre ell. Va ser una cosa que Donoso va assegurar ser certa i que va jurar «per la glòria» de la seva mare.

De fet, no seria estrany que Ortega tingui certes reticències respecte al presentador d'Ana Rosa. Prat és dels que es mullen a l'hora de donar la seva opinió sobre els temes d'actualitat, cosa que el va fer guanyar la creu del matador de toros.

Joaquín Prat
A Joaquín  li va semblar vergonyós el discurs de José a la seva dona | MEDIASET

No hem d'anar gaire lluny per saber quina opinió té Joaquín sobre ell. Fa una setmana, just quan va concedir la seva entrevista a Ana Rosa, el periodista va deixar clara la seva postura davant de l'actitud i les paraules poc afortunades de José.

«Després del que vaig veure ahir sobre l'Ortega Cano no entenc com Ana María ho ha aguantat durant tant de temps», va comentar. «No està bé», va afegir. «És surrealista, perdona'm, és surrealista, després ens queixem de la falta de comunicació de la família Pantoja, això és pujar un esglaó més», ha assenyalat.

Per ell, l'actitud d'Ortega deixa molt a desitjar i va criticar obertament la manera que té de dirigir-se a la dona. Una opinió que, segur, no li deu haver assegut gens bé i que vindria a justificar l'animadversió de José pel presentador d'Ana Rosa.