Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat confirma el pitjor sobre l'estat d'Ana Rosa davant la seva absència

Joaquín Prat confessa que ho està passant malament

Joaquín Prat es va posar al capdavant de la nova temporada d'El programa de Ana Rosa sense la principal protagonista. Tots esperaven el seu retorn amb l'arrencada del setembre, però sembla que companys i teleespectadors hauran d'esperar una mica més.

Mentre la periodista organitza els últims detalls per tornar, Joaquín es va mostrar cansat i ansiós per tants mesos d'absència. Des que va anunciar la seva marxa pel càncer de mama que li van diagnosticar, no hi ha dia que els seus companys no se'n recordin. Així ho va manifestar el presentador català expressant el sentiment que tots els de l'equip comparteixen.

Joaquín Prat es cansa de l'absència de la seva companya

Joaquín Prat va agafar les regnes del programa matinal el mateix instant en què Ana anunciava la seva marxa. El Club Social passava a mans del presentador català, que ha demostrat un gran mestratge a l'hora de liderar el debat de l'actualitat rosa.

Falta poc més de mes i mig perquè es compleixi un any del dia que la reina dels matins de Telecinco s'acomiadava de l'audiència. Ho va fer per centrar-se en el seu tractament i amb l'esperança de tornar aviat un cop superada la malaltia.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat es cansa que la seva companya no hi sigui | Telecinco

Tots esperaven que fos al setembre quan 'la cap' tornés al plató, però el seu retorn sembla que s'endarrereix. Joaquín i Patricia Pardo han carregat amb el pes de l'espai matinal durant deu mesos i no han estat pocs els missatges que li han enviat. Tots la troben a faltar i esperen el seu retorn aviat, sent Prat qui més cansat està de l'absència d'Ana Rosa.

El copresentador va tornar a recordar-la dilluns passat, 26 de setembre, i li va enviar un missatge amb què va deixar sense paraules el plató. El Club Social donava la darrera hora sobre la ruptura entre Íñigo Onieva i Tamara Falcó, rescatant una entrevista que la marquesa va concedir a Ana Rosa fa 15 anys.

Després de veure les imatges, Joaquín no es va tallar a l'hora de demostrar que segueix trobant a faltar molt la presentadora. «Veig l'entrevista d'Ana i caram...», va començar dient sense poder amagar l'emoció.

Joaquín Prat no pot més: «Se m'està fent molt difícil»

Joaquín va inspirar després de veure la seva amiga quinze anys enrere, quan ningú no s'esperava el revés que patiria la seva salut temps després. I és que fa gairebé un any des que es va acomiadar de la televisió per centrar-se en la seva recuperació, i això comença a doldre als seus companys.

Principalment, a Prat, que sempre ha estat al seu costat tant al plató com fora d'aquest. Per això no podia evitar emocionar-se en recordar-la asseguda a la butaca fent el que l'apassiona, conduir el seu programa.

Imatge de Joaquín Prat i Patricia Pardo vestits de dol per a la retransmissió del funeral de la reina Elisabet II
Joaquín Prat confessa que ho està passant malament sense la seva gran amiga | Telecinco

«Et trobem a faltar, Ana, ja se'ns està fent una mica difícil, a veure si passa el temps ràpid i tornes ja», ha manifestat Joaquín. Sembla que la tornada està tardant i la impaciència comença a ser més que evident.

L'inici de la temporada va començar sense la presentadora principal, deixant els espectadors una mica preocupats. Tots esperaven que arrenqués amb Ana Rosa al capdavant, però, finalment, no va poder ser així, ja que encara s'està recuperant.

Tot i això, Joaquín i Patricia van voler que, d'alguna manera, la seva cap sí que fos present d'alguna manera. «Ana, no saps de debò com t'estima tot aquest equip tècnic i de redacció, i sobretot el públic», va dir Pardo. «Anita, què t'explicarem, que ja queda menys, que aquí t'esperem i que ho fem amb els braços oberts», va afegir Joaquín.