Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat disgusta a Ana Rosa Quintana amb el secret familiar: «Un addicte»

Joaquín ja no pot amagar el greu problema del seu familiar

Joaquín Prat és un presentador que ha estat d'actualitat els darrers mesos. Sigui per la seva nova feina a Ya es mediodía o per la seva separació de la seva dona fa ara un any.

Joaquín Prat és membre d'una família més que coneguda pel gran públic des de fa dècades. El televisiu, que està de vacances abans de reprendre la seva activitat al mes de setembre, és fill del mític presentador d'El precio justo, Joaquín Prat.

Sobre les seves germanes, n'és bastant coneguda una, i no és altra que Alejandra Prat. Però, la veritat és que, durant les últimes hores, Joaquín Prat li ha donat un gran disgust a la seva cap de Unicorn Content, Ana Rosa Quintana. Ha sortit a la llum que un dels germans més desconeguts del periodista passa per un moment molt complicat.

Joaquín Prat s'assabenta que el seu germà n'ha fet una de bona a la televisió

Estem parlant de Federico Prat, germà i tercer fill del matrimoni del desaparegut periodista Joaquín Prat i Marian Sandberg.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat no s'esperava que el seu germà fes aquestes declaracions | Mediaset

Aquest ha concedit una entrevista a Canal 8 en què relata l'etapa convulsa per la qual està passant, això sí, fora del focus mediàtic dels germans.

I és que Federico va revelar a Canal 8 que viu gràcies al que li donen els veïns de La Línea de Concepción (Cadis). El germà de Joaquín Prat va fer una trucada desesperada. Va demanar ajuda per trobar feina i va exposar la relació que té, actualment, amb la seva família, que descriu com a «delicada».

«No estic content amb ells i amb prou feines parlem, és complicat», lamentava Federico a la citada entrevista.

El germà de Joaquín Prat carrega contra la seva família i obté una contundent resposta

Hores després de fer aquestes declaracions, Andrea Prat ha escrit un comunicat a les xarxes socials que els seus germans han repenjat posteriorment. Ho han fet als seus perfils i, en aquest post, s'explica la dura situació de Federico, i demanen respecte i comprensió.

Andrea Prat
Storie d'Andrea Prat, germana de Joaquín Prat | ANDREA PRAT @ANDREA.PRAT

«El meu germà Federico és un ésser meravellós amb un cor d'or. És i ha estat sempre estimat a casa, educat, afectuós i sensible, però és, malauradament, també un addicte».

«Fa més de 12 anys que la meva mare i nosaltres com a germans hem intentat ajudar-lo. Acompanyant-lo en diversos tractaments de rehabilitació, centres de tota mena i també a casa», han exposat.

Malgrat tot, tot i que l'han ajudat no n'hi ha hagut prou i Federico va prendre la decisió d'allunyar-se del tot de la seva família.

Federico Prat
Federico Prat ha carregat contra la seva família | 8DIRECTO

«Finalment i després d'un dur camí, especialment per a la meva mare, això només ho comprendrà qui hagi hagut de viure el mateix en primera persona. El mateix Fede va escollir viure al sud i continuar amb la seva addicció», han explicat.

«Tant de bo ningú hagués de passar per això»

«Durant tot aquest temps la meva mare s'ha fet i segueix fent-se cada mes càrrec del lloc on viu. I, tot i que ha tingut oportunitats, ha continuat immers al món terrible i immund de les drogues, ja no esperem que algun dia es curi. Però sí que voldríem una mica de privacitat familiar per seguir gestionant-ho de la manera menys perjudicial per a tots», han sostingut.

Joaquín Prat tocant-se el cabell.
Joaquín Prat no es pot creure el que ha dit el seu familiar | Telecinco

Joaquín Prat i la resta dels seus germans han admès que els problemes no sempre són el que semblen i han expressat el seu dolor per l'estat del seu germà.

«Són molts anys de patiment que només nosaltres coneixem. Tant de bo ningú hagués de passar per això. Ni el malalt ni la família, que malauradament pateix igualment».

«Jutjar és molt fàcil, però la vida no és blanc o negre, la nostra família és una pinya per a les coses bones i per a les dolentes, i així continuarà sent», han conclòs l'assumpte.