Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores, espantada en descobrir qui va fer fora de casa a la seva àvia

Rocío veu com els secrets de la família surten a la llum

Rocío Flores mai no va pensar que seria tan famosa, de fet, es va formar per treballar fora de la televisió quan va haver de decidir el seu futur. Però el pas del temps ha demostrat que té massa talent per estar a l'ombra, per això col·labora a Telecinco. Té el privilegi de formar part de l'elenc de tertulians d'Ana Rosa Quintana, la millor presentadora de la cadena.

Rocío Flores va començar a suscitar molt d'interès públic quan la seva mare va protagonitzar Contar la verdad para seguir viva, un documental ja històric.

Rociíto va explicar, per primera vegada, per què no tenia relació amb els seus fills i va acusar Antonio David Flores de tenir un comportament irregular. La influencer no està d'acord amb aquesta postura, pensa que el seu pare ha fet l'impossible per tirar endavant la família.

Primer pla de Rocío Jurado.
Rocío Flores està descobrint què va passar a la seva família. | GTRES
 

Rocío té contacte amb els rivals de Carrasco, com, per exemple, amb José Ortega Cano, perquè ella no té res a veure en certs assumptes. Tot i això, la història podria estar a punt de canviar perquè ha descobert com es comportava el torero amb Rocío Jurado. La dona de Fidel Albiac assegura que Ortega va fer fora 'La más grande' de la seva residència diverses vegades.

Rocío està espantada, ja que no vol que els secrets de la seva família arribin a les orelles de les persones equivocades. Rociíto està fent molts mèrits perquè la privadesa del clan desaparegui, ja que està traient a la llum massa draps bruts. Assegura que Ortega Cano es va portar «molt malament» amb l'artista, una acusació que està fent parlar molt.

Flores ha decidit no fer cap comentari sobre el nou documental que està protagonitzant la seva mare. Pensa que el més encertat és girar full, són temes que no tenen res a veure amb ella i no vol involucrar-se gaire. Tot i que ningú pot negar que s'ha quedat sense alè en descobrir el que suposadament Ortega Cano va fer amb Rocío Jurado.

Rocío Flores vol girar full tan aviat com sigui possible

Rocío, com la resta d'espectadors de Telecinco, ha tingut l'oportunitat d'escoltar les declaracions de Rociíto. La filla de 'La más grande' assegura que el matrimoni entre José Ortega Cano i la seva primera dona no va ser tan idíl·lic com el públic pensa. Hi va haver moltes discussions i crisis que no van sortir a la llum perquè la cantant era extremadament discreta.

Rocío Flores
Rocío Flores prefereix estar al marge de certs assumptes. | GTRES
 

L'ex d'Antonio David Flores assegura que el torero tenia per costum marcar les seves normes i moltes vegades va fer fora Rocío Jurado de la seva finca. «En diverses ocasions la fan fora d'allà, això va ser estant jo present, així que imagina't la de vegades que hauria passat». Carrasco no perdona certs atreviments que, fins ara, havien estat a l'ombra, per això, els està traient a la llum.

«La meva mare em va trucar un dia a les tres de la matinada perquè anéssim a recollir-la. Quan vaig arribar, me la vaig trobar a les escales de la finca amb dues maletes asseguda en un esglaó. Ell sap perfectament que no es va portar com s'havia de portar».

Rocío Flores, de pedra després del que ha passat

Rocío pensava que havia passat el pitjor, però no tenia raó: Rociíto té molt a explicar i no vol ser discreta. La filla de 'La más grande' assegura que Ortega Cano hauria d'haver estat més generós, no es va adonar que l'artista estava malament. «Va ser molt mala persona i ha de viure amb això», explica al seu nou documental.

Rocío sap que la cantant va viure moments molt delicats, tot i que ella sempre va intentar guardar les aparences. La dona de Fidel Albiac ha confirmat les sospites i ha afegit més informació. Assegura que quan pitjor estava algunes persones li van girar l'esquena i suposadament el seu marit no va ser gaire afectuós.