Ana Rosa Quintana

Joaquin Prat ja no calla que els rumors sobre Ana Rosa Quintana són certs

Joaquín Prat no esperava confirmar aquesta notícia sobre la seva amiga Ana Rosa

Joaquín Prat ha vist com ha augmentat la seva preocupació en relació amb una amiga i companya de feina a qui guarda un afecte especial. Estem parlant d'Ana Rosa Quintana, que el novembre del 2021 havia de deixar la televisió de manera forçosa. I tot després que li diagnostiquessin un càncer de mama del qual s'ha estat tractant durant tot aquest temps.

Joaquín Prat confiava que la veterana periodista madrilenya tornés al plató d'on no hauria hagut de sortir mai dilluns que ve, 12 de setembre. Ho faria amb l'arrencada de temporada a El programa de Ana Rosa.

Joaquín Prat confirma els pitjors rumors sobre Ana Rosa

El cas és que per a desgràcia de la mateixa Ana Rosa i de Joaquín Prat, finalment no veurem la periodista de Telecinco tan aviat. Encara no podrà seure davant de les càmeres després de 10 mesos sense fer-ho.

Segons revela un conegut mitjà digital, la presentadora encara està pendent de certes proves mèdiques. Unes proves que haurien de donar el vistiplau perquè torni al plató on tot el seu equip la troba a faltar.

Tot i que tot apuntava que la comunicadora tornaria la setmana que ve, la seva reaparició haurà d'esperar unes setmanes més. Sembla que serà a finals de setembre quan vegi la llum després d'estar patint l'innombrable per una malaltia que la va sobrevenir el 2021.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana no tornarà a treballar quan tothom s'esperava | GTRES

Ana Rosa Quintana espera que a finals d'aquest mes tot estigui bé per poder tornar a presentar. I mentre s'espera el seu retorn, Joaquín Prat i Patricia Pardo continuaran sent els fidels escuders. Seguiran portant les regnes d'un programa que no ha notat, pel que fa a audiències, la marxa de la periodista.

La vam veure per última vegada a la festa de la seva productora

Tot i que semblava que, la primera quinzena de setembre, la periodista podria donar la millor notícia a tots els seus companys de programa, no ha estat així. Telecinco ha optat per continuar allargant uns dies més El programa del verano fins aquest divendres, 9 de setembre.

▶️ Vídeo del dia

Això sí, la temporada ja ha començat en altres programes de la cadena com Cuatro al día o Ya es mediodía. Recordem que Ana Rosa va anunciar aquest mateix estiu que tornaria a la televisió després de les vacances en aquella festa organitzada per Unicorn Content, la productora del programa.

Una celebració a la finca La Caprichosa a Villa del Prado (Madrid), on la vam poder veure amb un look molt diferent del que ens té habituats. I tot a causa del tractament que ha passat els darrers mesos.

Ana Rosa fa 10 mesos fora de la feina

Va ser el 2 de novembre del 2021 quan la presentadora anunciava la seva malaltia en ple directe. «Avui per primera vegada parlaré de mi, la setmana passada va ser rara i molt intensa. Me n'he anat dues vegades abans d'acabar el programa. He faltat divendres», assenyalava.

«Normalment, i excepte vacances no he faltat a la meva cita amb vosaltres ni tan sols quan la Covid aguaitava per totes les cantonades i ens confinaven a casa. Estic tan agraïda a tots els que ens heu portat aquí a volades 17 anys que crec que he de compartir amb tots els que m'heu fet tan feliç aquests anys el més important i dur que m'ha passat a la vida», continuava explicant Ana Rosa.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, enyorada pels seus companys de plató | GTRES

«Avui he d'acomiadar-me per una temporada, espero que no sigui gaire llarga, m'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató», ha conclòs el seu speech.