Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat parla de la depressió després d'admetre que haurà de compartir casa

Joaquín ha descobert que la seva nova relació serà complicada

Joaquín Prat és un dels grans professionals de Telecinco, però el seu futur no està assegurat i ha d'esforçar-se al màxim. Els responsables han mantingut una reunió amb ell i l'han informat d'un gran canvi: haurà de compartir casa televisiva. El comunicador serà company d'Ana Terradillos durant molt de temps, ja que la periodista ha signat un contracte de llarga durada.

Joaquín Prat està encantat de tenir una nova companya, de fet, serà Ana l'encarregada de presentar el seu projecte més personal: Cuatro al Día. Segons un comunicat emès per Mediaset, té l'objectiu de reforçar «l'àrea de periodisme de recerca» del programa. Confien en ella i sap que serà la substituta perfecta de Prat, que ha fet una gran tasca a l'esmentat espai.

Ana Terradillos
Joaquín Prat ha rebut Ana Terradillos amb els braços oberts | MEDIASET

Joaquín cada vegada té més confiança amb l'audiència. Per això, ha confessat que està preocupat per un problema força comú. Ha convidat a El Programa de AR un psicòleg per parlar de la típica depressió que neix després de les vacances. Guillermo Fouce, així es diu l'expert, li ha recomanat que es vagi adaptant «a poc a poc».

Joaquín ha reconegut que té moltes possibilitats de patir un trastorn, ja que s'ha reincorporat al seu lloc de treball massa tard. «He tornat el darrer dia de vacances i me n'he anat més de quinze dies. Podria passar per una depressió». Guillermo l'ha tranquil·litzat i li ha explicat que tot té solució, tot i que ha de ser pacient.

Prat està sotmès a molta pressió perquè ha hagut de substituir Ana Rosa Quintana mentre ella lluitava contra un tumor al pit. La comunicadora ha enviat un missatge per agrair-li l'esforç que ha posat en presentar el programa, sense ell res no hauria estat possible. És un gran professional i ha demostrat que sempre està a l'altura de les circumstàncies.

Joaquín Prat confessa els seus veritables sentiments

Joaquín sap que els trastorns mentals són importants i s'esforçarà per no patir-ne cap, farà cas de tots els consells mèdics. També ha admès que ell té molt de guanyat perquè li encanta la seva feina i estava desitjant començar la nova temporada. Des de ben petit, va saber a què es volia dedicar i el públic aplaudeix el seu entusiasme per la càmera.

Primer pla de Joaquín Prat.
Joaquín Prat s'ha llaurat una carrera brillant | Europa Press

Prat ha donat una gran lliçó als seus detractors: no és a Telecinco per pertànyer a una família important, hi és gràcies al seu talent. El seu pare ha estat un gran mestre, però no l'ha ajudat a construir l'imperi mediàtic que l'envolta. Gaudeix d'una situació tan privilegiada perquè se l'ha guanyat, ha après a triomfar amb independència de la fama del seu cognom.

L'amic d'Ana Rosa ha confessat que està orgullós de la seva carrera. Per això, tenia tantes ganes de tornar als matins de Telecinco. «He de dir que estic feliç i encantat de tornar a la meva feina», ha reconegut al psicòleg Guillermo. Aquest s'ha quedat més tranquil i s'ha adonat que el periodista no tindrà problemes després de l'estiu.

Joaquín Prat sap que seran un més a la família

Joaquín coneix millor que ningú com funciona el món de l'entreteniment; són una gran família en evolució constant. El nou membre es diu Ana Terradillos i, de moment, s'encarregarà de presentar Cuatro al Día, però potser no s'hi queda. Els especialistes asseguren que anirà guanyant posicions i que aviat s'haurà convertit en una presentadora molt completa.

▶️ Vídeo del dia

Prat ha aconseguit una cosa realment complicada: que l'audiència no noti l'absència d'Ana Rosa Quintana. Evidentment, el públic vol retrobar-s'hi, però els seus substituts han fet una bona feina. Els responsables d'El Programa de AR estan encantats, és l'espai més vist de Mediaset i el que té més prestigi.