Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat parla de sentiments i confessa que la relació és seriosa

Prat assegura que no es pot fingir així

Joaquín Prat s'ha posat durant molts mesos al capdavant d'El Programa de Ana Rosa i la veritat és que ho ha fet amb excel·lència. Que Prat és molt bon professional està sobradament demostrat. La seva trajectòria i els mitjans pels quals ha passat durant molts anys l'avalen.

Tot i això, aquests últims temps, sortint tant a  Telecinco com a Cuatro han demostrat que és un tot terreny de la comunicació. A més, Joaquín sap trobar l'equilibri entre el rigor i la serietat informativa, amb la sinceritat i els comentaris més distesos sobre l'actualitat. Això ha fet que sigui igual de creïble presentant un reportatge de recerca que comentant els realities de Telecinco.

Val a dir també que Joaquín sempre diu el que pensa. És dels pocs que ha defensat una relació sentimental que té molts detractors. Es tracta de l'amor entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira, dos dels concursants estrella de Supervivientes .

Yulen acaba de sortir expulsat de l'illa i el drama de la neboda de Pantoja ha estat monumental, com tothom esperava. Són força els col·laboradors de Telecinco que veuen un muntatge clar en aquesta història d'amor que ara s'ha vist interrompuda i que prosseguirà ja a Espanya d'aquí a poques setmanes.

Joaquín Prat defensa la relació per tots els mitjans

Joaquín Prat, en canvi, sempre ha vist clares mostres de veracitat en aquesta història que s'ha forjat a l'illa. «La qüestió és si, una vegada fora, a Yulen el faran canviar d'opinió o no. Si continuarà esperant Anabel amb la mateixa il·lusió o no», apuntava Joaquín.

Al plató del Programa de AR, hi ha col·laboradors tremendament crítics amb aquest festeig. Un d'ells és Alessandro Lequio, que creu que «Yulen no pot fer altra cosa més que defensar la seva història per tots els mitjans fins que sigui rendible». Ell és del parer que el que tenen Anabel i Yulen és una farsa en tota regla, que han utilitzat per plantar-se a la final del concurs.

Joaquín, que es creu a la parella d'enamorats, assenyalava «que tu no fas petons, ni tens converses d'hores i hores, ni paraules d'afecte ni t'acostes a una persona que no t'agrada per arribar més lluny en un concurs...»

Captura del programa 'Supervivientes' on surten Anabel i Yulen parlant
Joaquín Prat, ferm defensor de la parella més popular de Supervivientes | Trendings

«Els que penseu que això és una farsa, us ho heu de fer mirar. Això no es fingeix, no es fingeix l'afecte, les converses en què un se sincera completament. Tampoc es fingeix tenir com a dany col·lateral Omar per arribar més lluny al concurs amb Yulen»... deia un sorprès Joaquín Prat.

«Si tenen futur o no, doncs ni ells ho saben», deia al final, mentre els col·laboradors afirmaven justament el contrari. De fet, Lequio deia a Joaquín que el seu missatge tan esperançador era una mica contradictori amb afirmacions que havia fet en el passat.

Prat parla de sentiments, mentre que Lequio es referia a l'atracció física que, segons ell, Yulen no demostra per a Anabel.

Prat descobreix la veritat abans d'arribar a l'illa

Joaquín Prat ha al·lucinat força, igual que la resta dels seus companys, amb les últimes revelacions sobre Yulen. I és que en una de les seves darreres intervencions, Mariana Rodríguez va assegurar que ella havia notat com Yulen intentava lligar amb ella.

Va ser al principi d'aquesta a l'illa i Anabel, que ho notava, va començar a posar-se molt nerviosa i a sentir una gelosia profunda per Mariana.

Ja queda poc temps perquè Anabel torni a Espanya i, perquè es pugui confirmar si el que té amb Yulen és un amor real o únicament interès. Les posicions estan molt dividides aquí, i més, tenint en compte que Anabel va arribar a Hondures deixant a Omar Sánchez, el seu ex, les portes obertes a la reconciliació.