Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón se separa d'Ortega Cano en descobrir que té una nova il·lusió

Ana María s'ha adonat que necessita descansar

Ana María Aldón fa poc temps que treballa a la televisió, però sap millor que ningú com funciona el negoci. Entén que el millor per a ella és apartar-se de tot, ja que necessita descansar i no pot donar explicacions de manera constant. Tot i això, no vol renunciar a la fama perquè sap que el públic l'adora i té molt de talent per entretenir l'audiència.

Ana María Aldón ha descobert que Ortega Cano té una nova il·lusió: el mestre ha renunciat a la popularitat de cop. No se sent ben tractat per la premsa i ha deixat clar que no parlarà amb cap reporter, ni tan sols a canvi de diners. Actualment, és a Costa Ballena i la dissenyadora s'ha separat d'ell físicament per traslladar-se a Madrid.

Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital
Ana María Aldón respecta la decisió de José Ortega Cano. | GTRES
 

Ana María, segons ha transmès la seva pròpia família, no té cap intenció de trencar el seu matrimoni amb José Ortega Cano. És cert que no està passant per un bon moment, però el torero no té res a veure amb la crisi personal que pateix. A Viva la vida asseguren que «ha tocat fons» i que necessita descansar, per això, no vol saber res de la televisió.

Ana María ha optat per separar-se del seu marit, que continua a Cadis amb el fill que tenen en comú. És una separació física, en cap moment no han confirmat la notícia del divorci perquè suposadament ells no tenen cap problema. A Socialité no estan d'acord amb aquesta versió i asseguren que a Andalusia fan vides diferents, però no han aportat proves.

Ortega Cano ha imposat les seves normes i no vol que la seva dona ni la seva filla Gloria parlin d'ell en cap programa perquè està desesperat. En té prou amb tot el que Rociíto està explicant al documental En el nombre de Rocío. No necessita més problemes i es vol centrar en la seva nova il·lusió: la seva trajectòria com a apoderat de joves toreros.

Ana María Aldón ha fet les maletes

Ana María s'ha adonat que el seu marit té intencions diferents, però ella és comprensiva i respecta totes les postures. Segons la periodista Ángela Portero, s'ha negat a signar el seu contracte de renovació amb Viva la vida, encara que té intenció de tornar-hi. El diari La Razón assegura que la col·laboradora tornarà a la televisió al setembre.

Ana María Aldón de perfil plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón es troba en un moment delicat. | Mediaset
 

Aldón compta amb el suport d'Ortega Cano, simplement haurà de deixar-lo al marge perquè ell ja no vol formar part del negoci. Vol centrar-se en el seu fill petit i gaudir de la seva família, així serà la seva nova vida i no té intenció de canviar-la. Actualment, estan separats i el públic ja ha començat a especular, però no hi ha res confirmat.

La dissenyadora potser ha tornat a Madrid per complir alguna de les ofertes que té damunt la taula. Tothom vol escoltar-la, així que és possible que s'hagi animat a parlar en alguna revista o al seu programa de Telecinco. José Ortega Cano s'ha quedat a Cadis tenint cura del seu fill, un jove que Aldón mostra a les seves xarxes.

Ana María Aldón marca una data al calendari

Ana María té molt de talent per treballar davant de les càmeres i ha aconseguit una cosa molt complicada: el respecte de l'audiència. Segons ha sortit publicat, ha canviat de representant, però no té intenció d'abandonar la carrera. La família ha parlat per deixar clar que en cap moment ha pensat a trencar el seu matrimoni.

Ortega Cano, tot i que no vol tractar amb cap periodista, és molt amable amb el públic i amb els fans que se li acosten a Andalusia. L'han vist fer-se fotos amb diversos seguidors i signar autògrafs a moltes persones, una cosa que demostra que és una cara molt estimada. El torero vol descansar i centrar-se en les noves il·lusions, no està interessat a generar polèmiques.