Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores posa en risc la seva feina i ataca Telecinco de la pitjor manera

Rocío Flores deixa en evidència la cadena

Rocío Flores no va deixar indiferent ningú al plató de Supervivientes el darrer diumenge 10 de juliol. A la filla d'Antonio David sembla que li agrada nedar a contracorrent i no dubta a enfrontar-se a qui sigui per demostrar-ho. Encara que això signifiqui anar en contra de la cadena i declarar la guerra a la possible guanyadora del reality.

Contra tot pronòstic, Anabel segueix a Hondures i molts dels seus detractors no s'ho poden ni creure. Una d'elles, Rocío, qui va deixar clara la seva opinió sobre la relació d'amor entre la sobriníssima i Yulen. No és la primera vegada que ataca la col·laboradora de Sálvame, però en aquesta ocasió va ser d'allò més contundent.

Rocío Flores es juga la seva feina després de la seva última acció

Durant aquest temps que porta a la televisió, Rocío Flores ha demostrat que una de les seves virtuts és dir el que pensa sense cap mena de pudor. Una qualitat de què s'ha vanagloriat sempre i de la qual presumeix cada vegada que obre la boca.

Segons ella, va per lliure i ningú no li marca què ha de dir o pensar. Encara que això l'hagi portat més d'una vegada a posar en risc la seva feina a la televisió. Per això, diumenge passat no va dubtar a anar a contracorrent i deixar clara la seva opinió sobre la història d'amor que ha marcat Supervivientes.

Molt abans de poder fer-ho, però, Lydia Lozano va saltar sobre ella perquè sabia que atacaria la cosina de Kiko Rivera. «A tu què et passa amb Anabel?», va voler saber la periodista després de tantes setmanes aguantant les crítiques de Rocío.

La neta de La más grande va assegurar que no en té res personal en contra i que només es limitava a comentar el seu concurs. «No sé què et passa amb la meva amiga Anabel perquè sempre li dones una canya», li va recriminar la periodista. Va ser aleshores quan la col·laboradora d'Ana Rosa va reaccionar.

«Ho deixaré clar perquè ve d'on ve, Lydia», va contestar fent una clara al·lusió a Sálvame. «Em sembla que ho està fent brutal pel que fa a supervivència i superació», va opinar la filla de l'exguàrdia civil. Tot i això, ha recalcat que la relació entre Anabel i Yulen no se la creu.

Rocío Flores deixa de pedra el plató

Rocío Flores va treure tota la seva artilleria contra la neboda de la tonadillera a la recta final de Supervivientes. Anabel està cada cop més a prop de guanyar els 200.000 euros i hi ha qui opina que la seva relació amb l'esgrimista ha estat el seu vehicle per aconseguir-los.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores deixa en evidència 'Supervivientes'. | Mediaset

Una d'aquestes persones és la filla d'Antonio David, qui va mostrar la seva incredulitat respecte a la història d'amor dels dos supervivents. «No me la crec, dec ser l'única, però jo no veig ni amor ni passió ni res», va dir.

Amb aquestes paraules, la col·laboradora d'Ana Rosa va posar en dubte la bona feina dels concursants, així com la veracitat el concurs, cosa la cadena no s'haurà pres gens bé en veure's qüestionat el seu vaixell insígnia.

Per reafirmar la seva opinió, Rocío ha recordat unes paraules d'Anabel en relació amb la seva manera d'entendre les relacions. «Jo quan començo amb una persona és per acabar amb ella», ha dit la supervivent.

«Em direu que això no és una indirecta a Omar», opinava rotundament, sentenciant així el comportament de la cosina de Kiko Rivera.

Les reaccions a les xarxes socials no van trigar a arribar i els seguidors del programa van criticar l'actitud de Rocío. «Això d'aquesta nena no és normal, la critica per tot», publicava una usuària. «Això passa per portar persones amb males intencions al programa», opinava un altre.