Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

Omar Sánchez destrossa a Anabel Pantoja i deixa clar que ja té substituta

Omar Sánchez enfonsa per sempre la seva exdona el dia del seu aniversari

Omar Sánchez continua sent notícia després de la seva sonada ruptura a principis d'any de qui va ser la seva dona, Anabel Pantoja. El windsurfista canari només intenta tornar a fer una vida normal. I tot malgrat els records que li sobrevenen de la seva relació amb la supervivent, i que li fa estar a la boca de tots a la mínima.

Omar Sánchez sap que és notícia per qualsevol cosa que tingui a veure amb la seva vida o amb la de la sevillana. Una dona que actualment està amb un altre home, esportista i campió d'esgrima, pel qual beu els vents des de fa mesos.

Anabel Pantoja va començar una relació amb Yulen Pereira en plena aventura de Supervivientes. I encara que va afirmar diverses vegades que li guarda molt de respecte al qual fos el seu marit, ara centra els ulls en el professional de l'esgrima hispanocubà.

Omar Sánchez trenca completament la seva ex el dia del seu aniversari

Abans de conèixer Yulen, Anabel es portava malament amb les diferents dones amb què es relacionava Omar Sánchez abans i després de la separació de tots dos. Una de les famoses que més a prop ha estat del mateix Omar ha estat la col·laboradora televisiva, Alexia Rivas.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez van ser feliços ja fa molt de temps | GTRES

La que també va ser supervivent a l'edició del 2021, i que ha compartit 'reality' amb el canari, va forjar una gran amistat amb ell. De fet, així ho van fer durant les setmanes que van estar junts als Cayos Cochinos, i després del concurs van mantenir aquesta bona relació.

Una cosa que mai va fer gens de gràcia a Anabel Pantoja, ja que els rumors que tots dos podien tenir alguna cosa més que una amistat van fer treure la ira diverses vegades a la neboda d'Isabel Pantoja.

És més, va mostrar la seva gelosia per aquestes informacions, malgrat que tant Omar com Alexia desmentien en rotund que estiguessin junts. I tan sols asseguraven que eren amics, però sense dret a res.

El missatge d'Alexia Rivas que diu moltes coses

El cas és que aquest dilluns passat, 11 de juliol, va ser un dia molt important per a la vida del windsurfista canari i no és cap altre que el seu aniversari.

Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella
Alexia Rivas mai ha amagat com significa el canari per a ella en la seva vida actual | Instagram

Omar va estar d'aniversari i durant tot el matí va rebre nombrosos missatges a través de les xarxes socials per desitjar-li un feliç aniversari. I és que tots volien que passés el millor dels dies en una jornada tan assenyalada.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

Una de les que no va faltar a la cita amb la seva felicitació al jove va ser la mateixa Alexia Rivas. La veritat és que a través d'un 'stories' al seu compte d'Instagram li va enviar un afectuós missatge. En aquest text, es posa de manifest que entre ells hi ha alguna cosa especial, sigui una amistat o una mica més enllà.

Al missatge, juntament amb una foto de tots dos mirant-se fixament, la sempre incisiva col·laboradora de Ya es mediodá escrivia un breu missatge, que ha estat el següent.

Mutatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie d'Alexia Rivas amb Omar Sánchez
Alexia Rivas li ha enviat un missatge molt significatiu al seu amic de l'ànima a 'Supervivientes 2021' | CatalunyaDiari

«Felicitats, amic. TQ, Omar Sánchez», deia el missatge de la jove. Una felicitació que fa mesos segur que portaria de cap Anabel, però que ara l'afecta menys després d'enamorar-se perdudament de Yulen.

La reacció d''El Negro' no es feia esperar perquè compartia aquest 'stories' al seu compte d'Instagram, encara que no hi va afegir cap missatge. És a dier, que només va fer-ho públic, igual que feia durant tot el dia amb la resta de persones que li van dedicar emotius missatges pel seu aniversari.