Primer pla d'Eva González.

Eva González i les llàgrimes que demostren com està portant la ruptura

Eva ha acceptat que la situació no se solucionarà mai

Eva González és una de les cares més populars de la premsa, però ella s'esforça molt per no despertar la curiositat dels periodistes. S'ha convertit en la presentadora més ben valorada d'Antena 3, una cadena que sempre ha apostat per ella. Recentment no ha pogut reprimir les llàgrimes durant una actuació dels cantants Antonio Orozco i Pablo López.

Eva González ha decidit portar la ruptura dels germans Rivera en la discreció més absoluta perquè no vol formar part de l'enrenou.

El fill d'Isabel Pantoja ha tornat a parlar en un programa de televisió sobre els conflictes familiars. Aquesta vegada ha salvat Cayetano, el marit de la model, però igualment l'ha posat en una situació delicada.

Imatge d'Eva González molt somrient posant per a les càmeres durant un esdeveniment
Eva González és una estrella de la televisió. | GTRES
 

Eva prefereix no donar la seva opinió i els reporters l'estan respectant, però alguns col·laboradors de Telecinco s'han saltat les normes. A Sálvame asseguren que la seva relació amb la seva cunyada Lourdes, la dona de Francisco Rivera, està completament trencada. Suposadament hi ha molta competitivitat entre elles, tanta que els toreros també s'han acabat separant.

Eva podria guanyar molts diners parlant d'aquest conflicte, però ha decidit retirar-se per fer el que sap millor: comunicar i entretenir.

Antena 3 ha apostat per ella perquè sap que és l'única famosa que pot posar-se al capdavant de La Voz. Els crítics asseguren que està complint les expectatives, ja que el concurs cada cop enganxa més l'audiència.

González, a l'última emissió del programa, ha donat veu a Antonio Orozco, qui s'ha ofert a cantar un tema amb Pablo López. «Moro amb aquests dos, acaben de fer màgia sobre l'escenari», va escriure la comunicadora a les seves xarxes socials. Alguns mitjans s'han fet ressò de les seves emocionants llàgrimes, ja que demostra que és una dona molt sensible.

Eva González sap què farà el seu marit

Eva està en una situació delicada perquè Cayetano Rivera sí que continua tenint tracte amb Kiko i això pot resultar perillós. El DJ parla de la seva família a canvi de diners i de moment ha salvat el torero, però ningú no garanteix que no arribi el seu torn.

El paparazzi Pablo 'El Calvo' va assegurar a Socialité que el fill d'Isabel Pantoja venia informació de tots els membres del clan.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Eva González sap com està la situació entre els Rivera. | Europa Press
 

González és summament discreta, tant que cap periodista no ha esbrinat exactament com és la seva relació amb Irene Rosales. El més probable és que mantingui les distàncies, encara que respecta la seva presència i sap que és un membre més de la família.

Irene últimament està parlant més del compte, però fins ara també havia estat força mesurada.

Cayetano també ha assumit que la relació entre Francisco i Kiko s'ha acabat per sempre, cap dels dos vol arreglar-ho. Tots dos se senten traïts i així ho han expressat als mitjans, ja que el conflicte és públic des de fa molt de temps. El marit de la presentadora pot presumir d'haver protegit la seva vida privada amb una gran intel·ligència, així que ningú no li exigeix que es pronunciï.

Eva González està en un moment clau

Eva porta millor que ningú els problemes familiars perquè sap que no és un assumpte de la seva incumbència. És impossible que els mitjans no se'n recordin d'ella en certes situacions, però tothom sap que no parlarà. Està travessant un moment important perquè La Voz està creixent i ha de mantenir les maneres.

González ha rebut crítiques molt positives i ha esdevingut una rival a abatre, tant que Telecinco ja ha mogut fitxa. Ha traslladat el Deluxe divendres a la nit per intentar apagar la llum de la model, però aquesta tasca és impossible. L'audiència està encantada amb ella, s'ha guanyat el cor del públic i es mereix tots els seus èxits.