Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón descobreix qui està fent patir el pare del seu fill i per què

Ana María Aldón ja té el nom de la persona que hi ha darrere de tot

No és un bon moment per a Ana María Aldón i per a José Ortega Cano. El destre i la dissenyadora viuen una de les etapes més complicades de la seva vida i del seu matrimoni. En aquests moments, la situació és força delicada.

D'una banda, Ana María Aldón està fora de joc. Després de les últimes i sonades entrevistes i després d'una important sobreexposició mediàtica, Aldón no podia més i ha hagut de retirar-se a descansar.

Per prescripció mèdica i precisament per evitar tornar a caure al pou de la depressió, Ana María llançava un al·legat final. Reclamava al seu marit que li donés el lloc que li corresponia a casa seva i se n'anava a descansar amb el seu fill. Allunyada dels mitjans i de la televisió per estar de baixa laboralment, Aldón també deixava el seu matrimoni en un punt debilitat i sense un futur clar.

Ortega Cano afirma que les coses amb Ana María estan bé i que parlen sovint. La seva filla, Gloria Camila, l'altra part del conflicte, també posava punt final a la seva enemistat i després d'una suposada conversa amb Ana María deixava de posar llenya al foc.

El torero segueix amb la seva vida, però carrega contra tot aquell que li acosta un micro a la boca. Està cansat i no vol més polèmica a la seva família. El seu matrimoni penja d'un fil i ningú no creu que s'acabi salvant la relació.

Així de malament estan  les coses. Però, encara ha aparegut un altre nom. Algú de qui se n'ha parlat molt poc fins ara, però que podria tenir la clau de tot el que està passant.

Ana María Aldón i la «peixera de piranyes» que gairebé acaba amb ella

Ana María Aldón mai no ha donat noms i cognoms de les persones que estan darrere d'un conflicte que des de fora, costa força d'entendre. Ara ha estat Irma, una exsòcia d'Ortega Cano, la que ha aclarit una mica les coses.

Segons ella, «M'ha costat molt recuperar-me, econòmicament i psíquicament», després de la seva experiència amb la família. «Ortega Cano és molt bona persona, però està manipulat. Ana María és encantadora».

Ortega Cano
Aniceto sempre ha seguit Ortega Cano, sent la seva mà dreta | GTRES

Quan li pregunta qui està manipulant el torero, Irma afirma que són les seves germanes, Conchi, Carmen i Aniceto, el marit d'aquesta i cunyat d'Ortega. «És una peixera de piranyes i el pobret d'Ortega Cano que es deixa influenciar».

Això confirmaria el que ha assenyalat sempre de manera reiterada Ana María Aldón. En aquella casa, no hi manen ni ella ni Ortega. Hi ha molts interessos i moltes persones opinant i prenent decisions.

Aniceto, l'home que mou els fils en secret.

Ana María Aldón mai ha responsabilitzat directament Aniceto de res, però és un dels noms que sempre ha sobrevolat el conflicte. Irma sí que confirma que ella tots els tractes durant els dos anys que va tenir negocis amb Ortega, els va fer amb Aniceto.

«Aniceto ho controla tot, el 150%. És la seva samarreta interior. Ortega Cano em fa molta pena perquè li tinc molt d'afecte, per descomptat que entenc Ana María», conclou Irma.

Aniceto i les germanes d'Ortega sempre han estat al costat del destre. Això ha estat així especialment durant les males èpoques que ha passat.

Quan va haver d'ingressar a la presó el 2014, va ser el seu cunyat qui es va fer càrrec de tot durant la seva absència. També el va ajudar l'altre germà del torero, Paco.

Ana María Aldón
Ana María Aldón anava a la presó a veure el seu marit acompanyada pel seu cunyat, Aniceto | GTRES

Aquest rol d'home a l'ombra l'ha mantingut des d'aleshores i Ortega el segueix cegament a l'hora de prendre decisions. En aquest sentit, Ana María Aldón ha vist que el seu criteri no és tingut en compte i que realment ella pinta molt poc al seu dia a dia domèstic. És el seguici familiar d'Ortega qui acaba decidint i gestionant tots els temes.

Ana María és a un pas de tocar fons. La gran incògnita, després de la decisió que ha pres, és saber si aconseguirà que Ortega hi confiï més i millor. Potser, per contra, continuarà donant cova als que ja estaven a la vida del destre abans que ella.